Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Večky Ciabatta

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 948 kJ /
1 900 kcal
Bílkoviny51,25 g
Tuky50,15 g
Vláknina18,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy303,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Program těsto. Krok 2: Vyklopím na vál, oddělím 3 bochánky, udělám plát, na něj strouhám Eidam, pokrájená sušená rajčata, pokrájené olivy. Kdo nejí olivy, dá víc sušených rajčat. Krok 3: Srolujeme do večky a necháme pod potravinovou fólií pomazanou olejem ještě asi 20 minut kynout. Krok 4: Potřeme mlékem a dáme do vyhřáté trouby péci asi 20 minut při 180°C.

Nejlepší je ještě teplá, potíraná směsí z másla, olivového oleje, česneku, soli a pepře, nebo potíraná bylinkovým máslem, čerstvým kořeněným sýrem, cottage, žervé a podobně.

Zveřejněno 28. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Večky Ciabatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x8Bl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Večky Ciabatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x8Bl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Jelikož Ciabatta je u nás velmi oblíbená,vyzkoušela jsem tento recept.Těsto se příliš chuťově ciabattě nepodobá,ale i tak je to dobré pečivo.:-p Především krásně voní,ale i chutná ;-)Část mouky jsem nahradila celozrnnou a plnila sušenými rajčaty,černými olivami a čerstvým sýrem (tato kombinace se mi již několikrát osvědčila u kupované směsi na ciabattu).Přidávám foto i bodík :yes:

Lenka::-))Už tomu rozumím;-):yes:Určitě vyzkouším,večky se mi vážně líbí:-p:yes:

Anna Kocikova:Když jsem si před lety pořídila první pekárnu rcp jsem si vymyslela a dala na web..a jsem ráda, že po letech jsem na něj narazila tady ;-)
Určitě vyzkoušejte tu novější verzi, chuť je mnohem výraznější. Doma je to nejžádanější pečivo večer k vínečku :-)

:yes::yes::yes:to vypadá báječně...:yes::yes::yes:

Lenka::-OMám v tom trošku hokej;-):-))Ty jsi rcp vymyslela a pbarva ho přidal;-):-)No nechápu,ale to je asi můj problém;-)
Líbí+:yes:

To jsem ráda, že chutná ;-)
Po těch letech, co jsem si recept vymyslela, jsem ho vylepšila.. česnek, pepř i provensál dát už od počátku-líp se chuti prolnou. Část vody nahradím přímo nálevem z oliv a uberu lžičku soli do těsta.
Ve směsi másla, kterou potíráme chybí to hlavní - česnek ;-)

Hodně lákavá večka:-p:yes:

+ :yes:

:yes:

:-);-):yes:

Pochutnala bych si:yes::yes:

:-p:-p já bych si taky pochutnala:-p

Na těch bych si pochutnala:-p. Peču z podobného těsta, ale v domácí pekárně, takže z toho je cihla;-) A v surovinách nemáš sušená rajčata a olivy, tak je tam, prosím, doplň:-8

Tématické fráze:
ciabatta se sušenými rajčaty, ciabatta s rajčaty, ciabatta, ciabatta s olivami, ciabatta rajcatova, domácí čiabatta, domácí ciabatta s olivami, ciabatta recept, těsto na ciabattu, ciabatta s rajčaty recept, cibata, zapečená ciabatta, recept na ciabattu, těsto na ciabatu, ciabatta testo, ciabatta s olivami a sušenými rajčaty, ciabatta recepty, cibata recept, recept ciabatta, rajčatová ciabatta

Suroviny:
voda, olej olivový, mouka hladká, sůl, droždí čerstvé, koření provensálské, pepř čtyř barev, česnek, sýr eidam, rajče sušené, olivy, mléko, olej

Přidat fotografie receptu