Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 890 kJ / 1 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,47 g |
Tuky | 2,90 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 312,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové rizoto se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NXgp
Moje poznámka
Zeleninové rizoto se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NXgp
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 8 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 3 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 5 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 6 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 7 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 7 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 7 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 7 hodinami
Tématické fráze:
špenátové rizoto,
spenat s houbovym rizotem,
patizon rizoto,
rizoto s patizon,
rizoto špenát cuketa,
patyzon rizoto,
co se spenatem ze zahradky,
patizon na čínu recept,
rizoto s patisonem,
rizoto z patizonu,
cuketa se špenátem,
rizoto se špenátem,
cuketo spenatove rizoto,
zeleninové rizoto na kari,
rizoto s kari a špenátem,
zeleninovo spenatove rizoto,
rizoto špenát, cuketa,
kari rizoto se špenátem,
patizon na kari,
patizonove kari
Suroviny:
cuketa,
patizon,
česnek,
cibule,
špenát,
olej olivový,
rýže,
sůl,
pepř,
koření kari
Komentáře (6)