Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí ( vepřové) na celeru a hrubozrnné hořčici

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 942 kJ /
942 kcal
Bílkoviny122,53 g
Tuky36,98 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 574 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy22,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Krok 2: Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme k ní osmažit nahrubo nastrouhaný celer a hořčici. Krok 3: Plátky masa vložíme do směsi a z obou stran necháme zatáhnout. Krok 4: Podlijeme cca 3 dl vody nebo vývaru a dusíme do změknutí masa ( asi hodinu). Podle potřeby podléváme. Krok 5: Maso vyjmeme, udržujeme teplé a omáčku můžeme rozmixovat nebo přepasírovat, vlijeme smetanu a přidáme nakrájené žampiony. Krok 6: Vaříme ještě cca 10 minut. Krok 7: Omáčku dochutíme podle chuti cukrem.

Zveřejněno 22. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí ( vepřové) na celeru a hrubozrnné hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j54R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí ( vepřové) na celeru a hrubozrnné hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j54R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

marketule:Musí se umět i improvizovat;-) A díky za vyzkoušení, někdy zkuste i podle receptu:-K

vyzkoušela jsem s drobnými úpravami, nebyly doma úplně ty samé suroviny, dala jsem česnekovou hořčici místo hrubozrné, a nebyla saturejka a žampiony. I tak super, na tom celeru teda mňamka. Bodík to jistí :-)

1974andrea: Byl kanec - máme ho teď plný mražák, takže pořád zkouším nové recepty :-D A rádo se stalo ;-):-K

mekkejla:A byl kanec nebo vepřové;-)? Moc mě těší, že jsi si vybrala tento recept a že nezklamal. Díky i za fotku:-K

Tak toto byla naprostá lahoda! :-p Opravdu moc jsme si pochutnali a recept určitě ještě zopakuji! Omáčka byla skvělá, taková sametová. A druhý den po rozležení byla snad ještě lepší! :-* Dovolila jsem si přidat fotku a boda ;-)

Pěkný recept :yes:+

Moc všem děkuji:-K

rebeka:Určitě by to slušelo i hovězímu;-), dík:-K

hmmm;-):yes::yes: kanec už není:-// poslední kousek jsem spotřebovala na guláš, ale říkáš vepřové:-? ne hovězí:-?:-D
moc hezké ingredience:-p:yes:

Hmm, Andreo, to bude dobrota:-p

Taky bych si dala kančí,musí to být velká dobrota:-p:yes:

1974andrea:já bych raději to vepřové, ale recept je moc fajn a tak ti dávám 8.boda:yes:

Dala bych si, viděla jsem ho v prodeji, ale to víš, cena, strašná,:-( ale Ty asi máš myslivce známého, viď;-). Musí to být dobrota:-K:yes:

Nádherný receptík:yes:musím nejdříve sehnat toho kaňoura:-D:-Dposílám bodík, jelikož vím jak je zvěřina výborná:yes::yes:+6

1974andrea:Jo tam se toho najde:-D:-D, ještě je tam někde i daněk;-)

vypadá to dobře:yes::-K tak 4 bodík

1974andrea: Tys dělala tedy kančí, že? :-p:-p Vidím, že budu muset popíchnout myslivce na Janově, že má skluz ;-):-D, líbí, ukládám. :yes::yes:
Páni co já mu z topek uloženo receptů ze zvěřiny a nestíhám realizovat :-O:-O (neb není masínko a z marketu ho nechci za tu cenu a bůhvíjakou kvalitu......)

nofrona:Čoveče, ty máš ten mrazák snad bezednej:-D, díky;-)

Andrejko krásný recept, kance mám v mrazáku tak že by.., zasloužený bodík letí:yes::yes:

jarka skrobakova:Díky Jaruško:-K

:yes::yes:krásný recept:-p:-p:-K

Tématické fráze:
kančí se žampiony, kanci maso prodej, kančí maso na hořčici, vepřové na celeru, kanec na hořčici, hrubozrnná hořčice prodej, prodej kanciho masa, kančí plátky, kančí maso na celeru, kančí, recepty kančí maso, krkovice v hrubozrné hořčici, hrubozrnná hořčice-recept-do gulaše, vepřové kančí maso, kanec na celeru, vepřové ala kančí guláš, králík na hořčici hrubozrnné, kanci roštěná, veprove nebo kanec, kančí recept

Suroviny:
maso kančí, plec vepřová, celer, cibule, hořčice hrubozrnná, žampióny, jalovec, saturejka, smetana na vaření, cukr, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu