Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 592 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,56 g |
Tuky | 8,90 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 40,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q642
Moje poznámka
Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q642
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wikki před 38 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
ilkanna@seznam.cz před 1 hodinou
Jablečný perník
jalamo před 1 hodinou
Domácí těsto kataifi
Josef12099 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Iwana666 před 2 hodinami
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 7 hodinami
Bublanina
pankovazuzana před 7 hodinami
Kávové muffiny
pankovazuzana před 7 hodinami
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 7 hodinami
Tématické fráze:
polévka z červené řepy a rajčat,
polévka z červené řepy,
nať z červené řepy,
polévka z červ.řepy,
polévka z červ. řepy,
červená řepa nať,
nať červené řepy,
polévka z červ.řepy,
červená řepa a lilek,
polévka z nati repy,
lilek a cervena repa,
oční řepy,
oční řepy,
červená řepa ňať recepty,
polévka z červé řepy,
řepa červenáčerve,
pečený lilek a červené řepy,
recepty-červený řepa, lilek,
červena řepa. nať recepty,
nať od cervene repy
Suroviny:
řepa červená,
voda,
voda,
cibule,
zelenina kořenová,
rajče loupané,
olej,
sůl,
pepř mletý,
fenyklová nať,
estragon,
smetana kysaná,
lilek,
vejce,
mouka hladká,
víno bílé
Komentáře (3)