Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 056 kJ / 3 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,92 g |
Tuky | 175,02 g |
Vláknina | 35,15 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 507,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Apple Pie (Jablečný koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0yw
Moje poznámka
Apple Pie (Jablečný koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0yw
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 43 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 52 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
apple pay koláč,
apple pay recepty,
apple pay recept,
jablečný koláč,
australský jablečný koláč,
jablečná pie,
apple pie recept,
jablečný pay,
jablečný pie,
apple pie,
koláč apple pay,
apple pye,
recepty na zpracování jablek,
recept na apple pay,
jablečnej koláč,
jablecny kolac dve placky,
hrnickova kucharka jablecny kolac,
jablečné řezy páj,
jablečný apple pay,
moucnik apple pay
Suroviny:
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
sůl,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový,
šťáva jablečná,
tuk,
mouka
Komentáře (2)