Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso v zeleninovém krému

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 138 kJ /
511 kcal
Bílkoviny45,93 g
Tuky25,68 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy16,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso nakrájíme na větší kousky. Krok 2: Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kusy nakrájený celer, mrkev, petržel a chvíli restujeme. Přidáme osolené, opepřené maso a ještě chvilku restujeme, aby se maso zatáhlo. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Krok 3: Když je maso měkké, vyjmeme je z omáčky a zeleninu rozmixujeme dohladka tyčovým mixérem. V deci vody rozmícháme sojovou smetanu, přilijeme do omáčky a chvilinku provaříme. Krok 4: Podle chuti dochutíme octem, cukrem, popřípadě umělým sladidlem. Podáváme s knedlíkem, nebo s těstovinami, vynikající je také tarhoňa.

Zveřejněno 10. 8. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí maso v zeleninovém krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrO9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí maso v zeleninovém krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrO9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Tom Beyk: Tome, jsem ráda, že jsi vyzkoušel a že chutnalo;-). Bod můžeš dát pouze jeden, přesto mne moc těší, že jsi chtěl dát další!:-))

V neděli vyzkoušeno. Sic jsem použil mraženou, kupovanou zeleninu "pod svíčkovou", v hmoždířku rozemletou kuličku n.koření s kousíčkem b.listu, normální šlehačku, přesto to byla to lahoda.:-p
Chtěl jsem dát další bodík a ono to nejde:-(( nevím proč:-?. Že už jsem bodoval:-?

Jana Remkova:;-)ráda se nechám poučit-já"kynu"ze zbytků,co na mě zbydou,jak jsi mi napsala,však víš;-):-)):-D

Anna Kocikova: to určitě ano, ale tato sojová zde má svůj význam;-)

:-D+13:yes:i s obyč smetanou je to mňamina:-p;-)

:-O:yes::-p

:-p:yes::yes:

Jana Remkova: aha, tak děkuji:-K

Iness: mi se to taky víc líbí.;-)

Tom Beyk: děkuji:-!:-8

To beru:-!:-!:-!. Budu muset vyzkoušet:-p. Máš bod.:yes:

Jana Remkova: Jani nemusela jsi to měnit, ale pod tímto názvem si živě představím tohle jídlo:-)). V zelenině bych si podle názvu představila celé kousky zeleniny;-). To byl jen názor, ale takto to zní líp:-8.

Iness: máš to mít!!:-D a děkuji:-8

perfektní jídlo, foto nádhera:-p:-p:yes::yes::-p:-K

Hovězí v zeleninovém krému, takový název by se mi u tohoto super jídla líbil:-8. :yes:

Tématické fráze:
zeleninový krém se smetanou, hovězí maso recepty, hovězí na zelenině se smetanou, hovezi maso na zelenine, maso se zeleninou, recepty na hovězí maso, zeleninový krém s těstovinami, recept na hovězí maso, hovezi kliska ns zelenina, recepty z hovězího masa, recepty s hovězím masem, hovezi ns zelenine, hypernova recepty, co udelat z veminka recept, " hovezi bucek ", hovezi bucek, tarhoňa hypernova, hovězí kližka se sojovou omáčkou, zelenina pod hovezi maso, jak uvarit hovezi maso mekke

Suroviny:
kližka hovězí, celer, mrkev, petržel, cibule, mléko sušené sojové, sůl, pepř, olej, ocet, cukr

Přidat fotografie receptu