Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře s fazolkami a cuketou na slanině v PH

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 443 kJ /
823 kcal
Bílkoviny5,28 g
Tuky84,27 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy9,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky si nakrájíme cibuli na půlměsíčky, lahůdkovou cibulku na kolečka, fazolky očistíme a překrájíme na půlky, cuketu na čtvrtinky a libeček nadrobno, všechno v misce promícháme a osolíme. Krok 2: Pokrájenou slaninu dáme na dno PH, na ní dáme rozporcované kuře, posypeme grilovacím kořením, posypeme směsí z misky, zalijeme vodou do které dáme Sosenfix, nebo sypkou jíšku, aby kuře nebylo úplně potopené. Zapneme na High a vaříme 6 hodin, před vypnutím si zapneme troubu na 200°C, Krok 3: Připravíme si pekáček, do něj dáme jen malinké množství vzniklé šťávy, dáme na ni kuře a chvíli zapečeme, aby dostalo krásnou zlatavou barvičku.

Zveřejněno 24. 8. 2012

Poznámka autorky Bibinka

Zamilovala jsem se do PH a začínám do něho vymýšlet recepty a jak moc je to dobré ani nemusím psát. Samozřejmně se to dá udělat i v troubě kdo nemá PH a tam bych možná přidala trochu kuřecího vývaru. Přílohou byly široké nudle, rýži jsme teď měli 2x za sebou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře s fazolkami a cuketou na slanině v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXA1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře s fazolkami a cuketou na slanině v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXA1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Ota:Oto, jestli je to tak, tak je to bezvadný a pak nám písni, jak jsi s ním spokojený...myslím, že budeš, ty chutě jsou oproti normálnímu vaření úžasný...poznáš sám;-):yes: Já se dost dlouho rozmýšlela, zda PH koupit a pak jsem si řekla, že už jsem ho měla mít dávno:-D

Všichni tady co jste tady gurmáni jste mne tak naladily že jsem si ten PH hrnec objednal bude to pro mne dlouhá sobota a neděle než mi ho přivezou.Pak vám tady taky něco dobrého napíši.

:-p:-p:yes:+14

Bibinko to je krása:-K+13:-p:yes:

:-p:yes: moc pěkné:-K

:yes::yes:

Bibinka:
Respektuji systém vaření v PH ;-) Věřím, že maso z něj je luxusně šťavnaté a řádně prochucené za tu dobu "probublávání".

krásný recept:yes::yes::-))

BIBI vypadá to dost dobře..ale mě ten PH vůbec neláká... ..a hlavně si myslím,že to je zbytečně na dlouho puštěný proud..:-8:-8:-8aby se to vařilo celou noc,ale to je jen můj názor:-)):-)):-))když v papiňáku to je cca za hodinku hotovo:-)):-)):-))

Colombo65: Otíku, já bych řekla naopak;-) třeba si PH zapneš a jdeš v klidu spinkat a zatím co ty v postýlce sníš, ráno máš tu manu hotovou:yes::-D

Pěkné jídlo pro trpělivé kuchaře ;-);-);-)

prima receptík, ráda a často vařím a PH:yes:

Bibinka:Jani, je to přesně tak, jak říkáš, vlastně píšeš. Je to známá věc, která praví: Pamatuj, že cvik z tebe dělá mistra ;-) a tak je to u všeho, i u vaření:-p:-K:-K

Iljusa: Iljušo, já zatím zkouším, než to vychytám, tak to možná není tak, jak by to mělo být, tak jsem to měla i s DP a dneka s ní dělám divy:-D Každý si na to musí přijít sám.....;-)

:yes::yes:+

moc pěkně to vypadá Bibinko:-K;-):yes::yes:
holky, ona se to Bibi časem naučí, jestli High nebo Low.. domluvil jsem... Howgh:-!:-D:-D:-D:-D

Iljusa:Já si myslím totéž, i při tomto vaření brzy každý odhadne,jaký čas konkrétní maso potřebuje a když je hotovo, je zbytečné ho tam mít jen proto, že je to tak napsáno v kuchařce. Navíc i při vaření na sporáku nebo při pečení v troubě jsem vypínala dříve, protože to dojde i tady to funguje stejně. Všichni, kdo PH vlastní, to mají brzy tzv. "vychytané", já mám na PH ještě keep warm, což jsem si přeložila jako udržuj teplé, když je třeba a je zbytečné podporovat dodavatele el. energie, ti už mají nahrabáno dost. ;-):-K

Na HIGH vařit 6 hodin - to se mi zdá naprosto zbytečné - přepnout na LOW a 6 hodin - na high bych vařila 3 hodiny.
HIGH = rychlé vaření = vyšší teplota
LOW = pomalejší vaření = nižší teplota

Jinak receptík je moc pěkný, věřím, že jste si pochutnali ;-)

Já to věděla, že Bibince PH radost udělá a tato menu oku lahodící je důkaz nad slunce jasný a už jen bodík se mu přidělit patří ;-):-K:yes::-p+2:yes:

Jani, to je bomba. Každopádně už vím, co budu chtít od Ježíška, páč už mne rozčilujete s těma dobrotama:-)):yes::yes:

Tématické fráze:
kuře s cuketou, kuře s fazolkami, recepty kuře s cuketou, maso s fazolkami na slanině, kuře na slanině, kuře ve slanině, sosenfix kde koupit, recept kuře s cuketou, kuře s fazolkama, kuře s fozolkami, recepty cuketa a kuře, ph cukety, recepty z cukety v ph, recepty na kuřecí s fazolkami, kuře a cuketa recepty, kuřecí stehna s fazolkama, recepty na ph, recept na kuře s mrkví a fozolkami, pecene kure s fazolkama, recept kuře na slanině

Suroviny:
kuře, cibule, cibulka lahůdková, fazolky zelené, cuketa, slanina, libeček, koření grilovací, sůl

Přidat fotografie receptu