Vepřová konzerva
Maso ze skleničky využijete zejména tehdy, není-li příliš času na vaření. Připravit si maso do zásoby není tak složité a ta práce za tu poctivou chuť stojí. Až si doma vyrobenou vepřovou konzervu namažete na čerstvý chléb, moc si pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 35 490 kJ / 8 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 378,05 g |
Tuky | 772,20 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 9,74 g |
Sůl | 23,10 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček, který není úplně libový, nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Dáme ho do tlakového hrnce, přidáme Vegetu, sůl, rychlosůl a vodu. Vaříme asi hodinu.
Krok 3: Po uvaření naplníme kelímky např. od Ramy, necháme vychladnout a pak dáme do lednice.
Krok 4: Můžeme plnit i do čistých sklenic a zavařovat při bodu varu 60 minut. Druhý den sterilaci zopakujeme.
Zveřejněno 11. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová konzerva
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRBY
Moje poznámka
Vepřová konzerva
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRBY
Nejnovější recepty
Parmazánové košíčky
Přidáno před 1 hodinou
Rybičky z lineckého mandlového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové trubičky s karamelovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Navíjené trubičky
Přidáno před 2 hodinami
Plněné rohlíky s placičkou z mletého masa
Přidáno před 3 hodinami
Obložené chleby s míchanými vejci a uzeným lososem
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Rychlé vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
TMoryMc před 17 minutami
Kuřecí plněné uzeným a cuketou
Monicka317 před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
tara23 před 7 hodinami
Šlehaná pomazánka na jednohubky
Slavista62 před 8 hodinami
Čtyřdruhová sýrová pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Slavista62 před 8 hodinami
Chalupářská pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Pravé chilli con carne
bartaks před 11 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na domácí vepřovou konzervu,
vepřová konzerva z bůčku,
domácí vepřovka,
domácí konzervy,
recepty na masové konzervy - domácí výroba,
vepřové maso z konzervy recepty,
domácí masová konzerva,
veprove maso v konzerve recepty,
domaci konzerva,
domácí výroba vepřového lančmítu,
vyroba veprovych konzerv,
vyroba domacich vepřových konzerv,
domácí vepřová konzerva-recept,
recepty na masové konzervy výroba,
jak udělat domácí vepřovou konzervu,
pomazánka z vepřové konzervy,
vepřové maso v konzervě,
jak vyrobit domácí vepřovou konzervu,
vepřové maso konzerva,
domácí masové konzervy
Suroviny:
bůček,
vegeta,
praganda,
sůl,
voda
Komentáře (119)