Suroviny
Porce: větší dortová forma
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 308 kJ / 6 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,72 g |
Tuky | 312,48 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 747 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 759,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na korpus všechny suroviny smícháme dohromady, těsto je mírně tekuté, vylijeme ho do dortové formy a upečeme na 180%, netrvá to dlouho.
Krok 2: Krém si uděláme z karamelového pudinku, který si uvaříme a kdo chce přidá si krystalový cukr, necháme pudink vystydnout.
Krok 3: Potom ušleháme máslo s cukrem a vanilkovým cukrem a po lžících zašleháváme vychladlý pudink.
Krok 4: Upečený korpus prořízneme v polovině, natřeme džemem, na něj dáme 2/3 krému, přiklopíme druhou částí a celý korpus polijeme buď udělanou domácí polevou-čokoláda s tukem rozehřát, nebo ohřátou kupovanou.
Krok 5: Navrch ozdobíme zbylým krémem dle fantazie.
Zveřejněno 27. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortové zákusky z cuketového hrnkového těsta s karamelovým krémem a čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zvlg
Moje poznámka
Dortové zákusky z cuketového hrnkového těsta s karamelovým krémem a čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zvlg
Nejnovější recepty
Kefírová bublanina
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy I
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky na medu s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatová polévka s tofu knedlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové nočky s karamelovou strouhankou
Přidáno před 10 hodinami
Ovesná kaše s čokoládou a borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje
Jak na perfektní nastavovanou kaši: Staročeská příloha se neobejde bez majoránky a česneku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík s vepřovými výpečky na černém pivu
Sahula před 1 hodinou
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Skrabi před 2 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
Tonja před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Bumbikm před 4 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
PetrKaspar před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Oskeruska před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
grimova.eva před 6 hodinami
Strakonické "štrúdle"
bretka před 6 hodinami
Lahodné dušené hlávkové zelí
elopin před 6 hodinami
Hovězí na česneku
elopin před 6 hodinami
Tématické fráze:
zákusek z cukety,
cuketový zákusek,
hrnkový čokoládový dort,
krem z hery,
hrnkovy korpus,
krém na dort z héry,
hrnkovy zakusek,
zakusek s karamelovym kremem,
zákusek z héry,
technika zdobení dortů krémem,
techniky zdobení dortů krémem,
těsto na dortový korpus,
recept na zákusek z cukety,
čokoladovy krem z hery,
zákusek s cuketou,
hrnkový korpus na dort,
zakusky z bile čokolády,
zakusky z hery,
stracatela dort,
krémy z hery
Suroviny:
cuketa strouhaná,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
vejce,
cukr vanilkový,
kardamom,
prášek do pečiva,
mléko,
pudink karamelový,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr krystal,
čokoláda na vaření,
tuk 100%,
poleva čokoládová,
jahodová marmeláda
Komentáře (21)