Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 070 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,44 g |
Tuky | 36,85 g |
Vláknina | 20,23 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu uvedenou zeleninu nastrouháme nahrubo, přidáme tatarskou omáčku nebo majolku, pikantnější hořčici, zakysanou smetanu, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, zamícháme, dáme do chladu a podáváme s pečivem.
Zveřejněno 29. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutná zeleninová pomazánka narychlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNO1
Moje poznámka
Chutná zeleninová pomazánka narychlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNO1
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 23 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 50 minutami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 1 hodinou
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 1 hodinou
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 1 hodinou
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 3 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová pomazánka,
pomazánky ze zeleniny,
zeleninová pomazánka recept,
zeleninové pomazánky,
zeleninová pomazánka na chlebíčky,
zeleninova pomazanka s tatarky,
recepty na pomazánky,
zeleninová pomazánka na jednohubky,
pomazánky na chlebíčky,
zeleninová pomazánka s tatarkou,
recepty narychlo,
zeleninová polévka
Suroviny:
celer,
mrkev,
kedlubna,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
šťáva citronová
Komentáře (7)