Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římská polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 744 kJ /
417 kcal
Bílkoviny43,70 g
Tuky9,76 g
Vláknina6,22 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy36,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na kroužky, které osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a přidáme drobně nakrájené maso, které vaříme do měkka. Krok 2: Ke konci vložíme do polévky kostičky mrkve, přidáme žampiony i s nálevem a vmícháme rýži. Dochutíme a na talíři posypeme sýrem a petrželkou.

Zveřejněno 15. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Římská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/dG7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Římská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/dG7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Uvařil jsem dnes a konstatuji, že všem moc chutnala. Je velmi dobrá. V receptu je předepsán 1 litr vývaru, do kterého dáme nakrájené hovězí maso a vaříme ho doměkka. Já jsem udělal přímo hovězí vývar z hovězích žeber (táhl jsem ho přes 3 hodiny) a pak použil tento vývar. Maso jsem obral z kostí a bylo už vlastně doměkka uvařené. Jinak jsem recept dodržel. Už mám přikázáno zase někdy ji zopakovat.

Proč se jmenuje ŘÍMSKÁ? Ví to někdo? Dík za odpověď

marketa papcunova 5. 4. 2014 09:52
tchyně vařila a polevka je opravdu luxusní,,,vřele doporučuji:-p

Dnes jsem si polévku uvařila - je dobrá a příjemné chuti...

Byla moc dobrá, akorát jsem asi dala zbytečně moc oleje, tak se mi zdála moc mastná. Takže pro příště..ale to hovězí maso..božííí..:-p

Díky :-). Marti, kdybych nechtěla přidat fotku, tak si ji asi taky nevyberu, ale je fakt dobrá a určitě ji ještě udělám.

Maruško, ty máš polévky tak pěkně lákavě nafocený, že se mi sbíhají sliny i u těch, které bych si normálně ani neuvařila.

boze ta fotka je ako z kucharskej knizky...maris teda ty si ale fachman

Přidala jsem fotečku a dávám bodík;-)

Tak uvařeno - je výborná. Trošku jsem ji změnila, místo hovězího masa jsem použila kuřecí. Sterilované žampiony moc nemusím, ale tady jsou moc dobré.

Tématické fráze:
kuchařka římský hrnec, recepty z římského hrnce, recepty v římském hrnci, polévka z římského salátu, polévka v římském hrnci, prodám titanový hrnec, kuchařka římské hrnce, polévka ze sterilovaných žampionů, ryba v římském hrnci, recepty-římský hrnec, vaříme s tescomou recepty, rimske hrnce, rimske hrnce recepty, "kucharka pro římský hrnec", prodej římského hrnce, recepty do římského hrnce, varime v rimskem hrnci recept polevka, ,,římské placky", prodej rimskych hrncu, polevka z rimskeho hrnce

Suroviny:
maso hovězí, rýže, cibule, žampióny, mrkev, olej, sůl, pepř, petrželka, sýr nastrouhaný, vývar

Přidat fotografie receptu