Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celoroční rybí polévka

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 kJ /
9 kcal
Bílkoviny0,25 g
Tuky0,05 g
Vláknina0,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Skelet a hlavy vaříme v osolené vodě společně s kořením a během vaření odebíráme pěnu. Po 3/4 hodině vývar zcedíme, přidáme do něj nahrubo nastrouhanou zeleninu a necháme dál vařit 10 minut. Krok 2: Mezitím hlavy a skelet vychladne a můžeme obrat rybí maso, které přidáme do vývaru. Nakonec rozmícháme ve smetaně hrašku a polévku zahustíme. Podáváme s nasucho opečeným chlebem.

Zveřejněno 10. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celoroční rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6qv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celoroční rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6qv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

varilamyskakasicku: jsme s manželem rybáři a když manžel ryby filetuje, tak skelety a hlavy schovávám. Jinak mlíčí dávám do vánoční polévky, která je víc vymazlená a fajnovější...taková sváteční;-):yes:

Haničko, kde jsi sehnala scelet hlavu z kapra?? Dala bych si i mlíčí, nebo jikry, hm, mňam;-):-K:yes:

Tématické fráze:
rybí pole, rybipolevka, ry bí polévka, rybí polévka ze skeletu, rybí polév ka, rybi pole ka, sváteční rybí polévka, r ybi polévka, vaření a recepty- česnekova pole vka, rybypolevka, rybí polévka vka, rybí polévka recept, ry.bi polevka, rybí hlavy- polev, r\bí polévka, recept rybi pole, recepty rybypolevka, recept na rybí polé, rybi polev, rybi pole vka

Suroviny:
skelet rybí, hlava rybí, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, hraška, smetana

Přidat fotografie receptu