Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč s protlakem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yossi

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 390 kJ /
810 kcal
Bílkoviny119,50 g
Tuky11,93 g
Vláknina22,89 g
Cholesterol 221 mg
Sodík 556 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy45,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso pokrájané na kocky (a prípadne aj kosti) dáme variť do vody so soľou, koreninami a celou cibuľou, kým nie je skoro hotové. V normálnom hrnci varíme asi 60 minút, v kuchte 30 minút. Krok 2: Zeleninu pokrájame na kocky, kapustu na rezance. Na oleji osmažíme zeleninu, pridáme kapustu, zalejeme vodou, pridáme uvarené mäso s vodou, v ktorom sa varilo, červenú repu aj s nálevom a rajčinový pretlak. Krok 3: Keď je zelenina uvarená, môžeme podávať. Po naložení na tanier na vrch nalejeme lyžicu sladkej smotany.

Zveřejněno 25. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč s protlakem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gM23

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč s protlakem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gM23

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Přidávám fotku a bodík:yes:. Boršč je výbornej. Dělala jsem jen z hovězího masa.;-)

Odskúšal som tých receptov kopec, ale tento mi najviac chutí ako ten, čo som jedával keď som bol na vojne na ukrajinských hraniciach. Tam bol úplne super.;-)

Dělám stejně a je to super:-p Dávám 1. bod:yes::yes:

Tématické fráze:
boršč recept, recept na borsc, boršč, recept boršč, boršč recepty, boršč-recept, borst, falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem, polévka z červené řepy, borsc s rajským protlakem

Suroviny:
maso hovězí, maso vepřové, zelí bílé, mrkev, petržel, kapusta, celer, pepř bílý, cibule, protlak rajčatový, řepa červená, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, olej, smetana sladká

Přidat fotografie receptu