Suroviny
Porce: ~8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 855 kJ / 4 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,91 g |
Tuky | 365,22 g |
Vláknina | 32,09 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 9,82 g |
Sacharidy | 103,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Moje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 38 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 47 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
konzervace leča,
bůček na leču,
lečo konzervace,
lečo konzervace,
bůček s léčem,
lečo recept,
konzervace paprik,
konzervace pálivých papriček,
babica leco,
recepty s buckem,
lečo pečené s bůčkem,
bucek v lecu,
recepty s s bůčkem,
pecene vepřové ocasky,
recept na leco,
lečo, konzervace,
rajčata s bučkem,
bucek peceny na lecu,
veprovy bucek na lecu,
peceny bucek v zeleninovem lecu
Suroviny:
bůček,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
cibule s natí,
sádlo,
vejce,
vegeta,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
kmín celý,
pepř,
čubrica,
Komentáře (4)