Postup přípravy
Krok 1: Eidam nastrouháme najemno, přidáme prolisovaný česnek a tatarskou omáčku.
Krok 2: Vymícháme do "mazací" konzistence. Není potřeba solit ani pepřit.
Zveřejněno 4. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejjednodušší česneková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13VR
Moje poznámka
Nejjednodušší česneková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13VR
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 22 hodinami
Tématické fráze:
česneková,
nejjednodussi recepty pro zacatecniky,
mysi s česnekem,
obycejna cesnekova pomazanka,
česnekové myši,
obycejna česneková pomazánka na jednohubky,
brambory annalena,
kolik pomazánky na jednohubky,
pomazánka česneková kolik,
brambory s česnekem myši,
recept na syrovo cesnekovou pomazanku,
brambor annalena,
odrůda brambor marina,
myši jednohubky,
kolik je potreba pomazanky na 10 jednohubek,
uzasna cesnekova pomazánka,
česneková olívka,
jak připravit česnekove mazaní,
dobry recept na česnekovou pomazanku na jednohubky,
česneková pomazánka se sýrem mazacim
Suroviny:
sýr eidam,
česnek,
tatarská omáčka
Komentáře (45)