Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený kapr na kari koření

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny4,63 g
Tuky25,35 g
Vláknina13,24 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce kapra osolíme. Krok 2: Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle dozlatova, přidáme česnek utřený se zázvorem. Krok 3: Pak přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a za stálého míchání přidáme další koření. Krok 4: Do této směsi vložíme porce kapra. Polovinu směsi klademe na povrch ryb. Krok 5: Podlijeme asi 4 lžičkami vody a na mírném ohni asi 12 minut dusíme. Porce ryby obrátíme a dusíme ještě asi 8 minut.

Zveřejněno 9. 10. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Recept na tohoto kapříka jsem dostala emailem, jako rybí kuchařku. Jinak přidávám odkaz, kde jsem ho také našla...http://www.nej-recepty.cz/detail/duseny-kapr-na-ka...

Já osobně bych nikdy nevěřila, že mi dušený kapr bude tak chutnat. Paráááda!!! Vynikající!! Vyzkoušejte, pokud máte kapříka, nebudete litovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený kapr na kari koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n68l

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený kapr na kari koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n68l

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

varilamyskakasicku: no, víš, nemám na vybranou;-)

Právě dělám nějaké karboše z ryby, takže toto je moc pěkné, jo Jana je rybová královna;-):-p:yes:

Díky;-), fakt vyzkoušejte:-p

:yes::yes:proč :-?protože ryby upravuji docela často a každý nový nápad vítám:yes::yes:

Pěkný receptík,už jsem takto podobně zkoušela amura,ale v troubě a je to vynikající:-p:yes:

Ryby na zelenině dělávám dost často,ale pouze štikozubce,nebo filety:-)Kapříka(kromě klasické obalovky) jsem k vůli kostem ještě nepřipravovala:-8Ten Tvůj vypadá moc dobře:-p+2:yes:

ryby jsou výborné jídlo:yes::yes: měla bych je dělat častěji..
kapřík vypadá lákavě;-):-p:yes::yes:

:-O:-p:-p:yes:Ukecalas mě,jdu hledat dušeného kapra:yes:

Tématické fráze:
dušený kapr, kapr dušený, vynikající recept na kapra, kapr na kari, koření na kapra, dušený kapr na zelenině, kapr na zelenině, kapr recepty dušený, kapr na kari koření, dušený kapr recepty, recepty duseny kapr, kaprduseny, dušeny kapr recept, recepty kapr duseny, jak dlouho dusit kapra, kapr koření, kari k kapr, kapr na koření, kapr kari, recept kapr dušený

Suroviny:
kapr, cibule, česnek, rajče, máslo, koření kari, ořech muškátový, zázvor, sůl

Přidat fotografie receptu