Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z kadeřávku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 587 kJ /
1 574 kcal
Bílkoviny73,36 g
Tuky27,87 g
Vláknina54,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 440 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy233,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listy kučeravého kelu obvaríme 5 min vo vode a scedíme. Spolu s cibuľou a cesnakou zomelieme na mäsovom mlynčeku. Krok 2: Pridáme vločky, vajíčko, soľ a čierne korenie a dobre premiešame. Necháme 15 min postáť. Krok 3: Premiešame a podľa potreby ešte zahustíme vločkami ( pozor, nie veľa, vločky nabobtnajú, masa nesmie byť príliš pevná ). Opäť necháme postáť 15 min. Krok 4: Premiešame, tvarujeme fašírky a obaľujeme ich v strúhanke. Krok 5: Vyprážame z oboch strán. Krok 6: Podávame najlepšie s akýmkoľvek prívarkom.

Zveřejněno 11. 10. 2012

Poznámka autorky tejaja

Na jeseň pozbieram všetok kučeravý kel a narobím fašírky, ktoré zmrazím. V zime podľa potreby vyberám a vyprážam :)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DEX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DEX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Terezko, také dělám karbanátky z kadeřávku a souhlasím, že jsou skvělé.<3 bod už jsem dala kdysi:yes:

:-p+6:yes:

rozmarynaH: mrazím hotové karbanátky obalené v strúhanke, rozložím ich na tenier a nechám zmraziť. Potom naskladám do sáčku a vložím späť do mrazáku. Pred použitím vyberiem asi hodinku skôr a pomaly vyprážam. ;-)

Jééé, to je bezva nápad, udělat tu hmotu:-D (masu, jak říkáš a dát jí zamrazit. Něco podobného jsem dělala z cukety, ale vůbec mě nenapadlo to dát zamrazit. Tak jsem cukety rozdala a teď nemám žádné. Za inspiraci děkuji a posílám 5. bodík :yes:

Jéé, tohodle jsem mívala hromady kdysi a nevěděla jsem, co s tím. Dnes to nemám a už bych teda věděla. Není to pech?:-((:yes:

Terezko, kdysi jsme s rodiči pěstovali kadeřávek a mami ho dělala jako smažený řízek. Spařila dala dva na sebe, obalila a usmažila. Mně to moc chutnalo a tohle bude taky dobré:yes:

Ladka, kedy s akým, najčastejšie asi s tekvicovým, ale tolen preto, že ho máme najradšej, tak ho robím často. Ale aj so zemiakmi na kyslo, šošovicovým, kelovým prívarkom...proste na aký máme chuť a suroviny;-):-D
Dnes to bolo s tým tekvicovým, fotka bude o chvíľu:-D:-D:-D

Tak tohle by u nás prošlo všema 20, ukládám a udělám :-p:-p:yes::yes:, jo Teri a s jakým prívarkom to nejraděj děláš?

Tématické fráze:
kadeřavek recepty, karbanátky z kadeřávku, kaderavek, recepty z kadeřávku, kadeřávek karbanátky, karbenátky z kadeřávku, recepty z kadeřábku, karbanátky z kadeřábku, kadeřábek recepty, recept na kadeřávek, recept z kadeřábku, recepty na kadeřávek, jak zamrazit kaderavek, smažený kadeřávek, kaderavek recept, karbanátky kadeřávek, kadeřávek kučeravý, kadeřávek karbenátky, kadeřávkové karbanátky, recept kadeřávek

Suroviny:
kadeřávek, cibule, česnek, vločky ovesné, sůl, pepř mletý, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu