Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý bramborový salát

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marta Marta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 994 kJ /
716 kcal
Bílkoviny45,82 g
Tuky34,30 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,10 g
Sacharidy52,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, rozpulíme (nové nemusíme loupat), přidáme k nim smetanu smíchanou s pepřem, křenem a citr. štávou, kousky masa a řeřichu (špenát jsem na vteřinku ponořila do horké vody). Krok 2: Zlehka promícháme.

Zveřejněno 2. 11. 2008

Poznámka autorky Marta

Do smetany jsem přidala lžičku majonézy.

Zdroj: časopis Snadné vaření

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o29L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o29L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

To jsem přehlédla a musí to být vynikající. Našla jsem ho, protože hledám, jestli je tady salát, který dnes chci dělat;-):yes:

Tématické fráze:
bramborový salát recept, teplý bramborový salát, bramborový salát z teplých brambor, bramborovej salat recept, bramborovy salat teply, bramborový salát recepty, recept bramborový salát, knedlo vepřo špenát, recept teplý bramborový salát, teply bramborový salát bez majonézy, bramborovej knedlik, bramborovy salat se spenatem, bramborovej salat bez majonézy, recept na bramborový salát, recepty bramborový salát, recepty na bramborové saláty, brambory na bramborový salát, bramborový salát z nových brambor teplý, teplý špenát, teplý čočková salát

Suroviny:
brambory, smetana zakysaná, křen, šťáva citronová, makrela uzená, řeřicha, pepř

Přidat fotografie receptu