Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová mangoldová polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

micheele

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 311 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny45,62 g
Tuky65,23 g
Vláknina10,38 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 968 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy60,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listy mangoltu zbavíme tužších středů, přelijeme je vroucí vodou, přidáme bujon a krátce povaříme. Krok 2: Připravíme jíšku z másla a hladké mouky, vlijeme mléko a uvaříme bešamel. Smícháme ho s povařeným mangoldem. Krok 3: Přidáme kelímek zakysané smetany a polévku rozmixujeme. Podle potřeby dochutíme solí a nejlépe čerstvě namletým pepřem. Na závěr přilijeme do horké polévky rozšlehaná vejce.

Zveřejněno 22. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová mangoldová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n605

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krémová mangoldová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n605

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Moc děkuji Bibinko a posílám pozdrav. Užij si svátky.
:-):-):-K

Micheel, každá polévečka se počítá a protože je máme rádi, a tahle tvoje vypadá dobře, tak ti s chutí dávám 1.bod:yes:

Tématické fráze:
mangoldová polévka, mangoldová polévka recept, mangoldova kremova polévka, mangoldová polévka zakysaná, recepty s mangoltu, listy mangoltu

Suroviny:
mangold, voda, máslo, mouka hladká, mléko, smetana zakysaná, vejce, pepř, bujón zeleninový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu