Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská podle Andy

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Andy78 Andy78

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso necháme zatáhnout na oleji, osolíme, opepříme. Maso vyjmeme. Krok 2: Do výpeku dáme orestovat angl. slaninu s cibulkou. Krok 3: Přidáme mraženou směs pod svíčkovou, nastrouhanou kyselou okurku a rajský protlak. Krok 4: Vše promicháme, vrátíme maso a necháme dusit. Krok 5: Až je maso měkké (v tl.hrnci 25min), maso vyndáme, zeleninu rozmixujeme a dle potřeby zahustíme smetanou s moukou.

Zveřejněno 8. 12. 2012

Poznámka autorky Andy78

Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bratislavská podle Andy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K9nY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bratislavská podle Andy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K9nY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Bratislavská co?

Já na tenhle způsob dělám taky, akorát, že nechávám zeleninu vcelku-nepasiruji:yes::yes::yes::yes: Bodík udělen;-)

Tématické fráze:
bratislavská hovězí pečeně, bratislavská pečeně, bratislavské plecko, bratislavska plec, bratislavské kuře, hovezi po bratislavsku, vepřová plec po bratislavsku, kuře po bratislavsku, bratislavská směs, veprove plecko po bratislavsku, bratislavská plec na smetaně, bratislavské plecko top, petr hradecký recepty, videorecept na bratislavske veprove plecko, krkovicka po bratislavsku, plecko po bratislavsku, recept na bratislavské rohlíčky, recept bratislavská směs, bratislavská pečeně videorecept, vepřové bratislavské plecko

Suroviny:
maso vepřové, cibule, slanina anglická, směs zeleninová pod svíčkovou, okurky sterilované, protlak rajčatový, smetana

Přidat fotografie receptu