Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené vepřové kostky

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 520 kJ /
1 080 kcal
Bílkoviny139,10 g
Tuky41,33 g
Vláknina7,34 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 6,95 g
Sůl17,97 g
Sacharidy36,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme vajíčka, olej, worcesterskou a sojovou omáčku, Maggi, Vegetu, pepř, nadrobno nakrájenou cibulku-promícháme a do této směsi dáme maso nařezané na menší kostky, znova promícháme a dáme do lednice, nejlépe přes noc. Krok 2: Druhý den si dáme na pánev malinko oleje a až se začnou dělat bublinky, máme správně zahřátý olej a vyklopíme naložené maso se vším všudy. Krok 3: Ihned začneme míchat, díky vajíčkům to má tendenci se chovat jako omeleta v jednom kuse a mícháním to jako by roztrháme. Chvilku i podusíme, aby bylo maso křehké a měkké. Krok 4: Asi tak 10-15 minut před koncem vsypme zeleninu pokrájenou nadrobno, nebo nastrouhnou tu, která jde strouhat. Vybereme si zeleninu, kterou máme rádi a může být 1-více druhů, to záleží na každém. Krok 5: Ve vodě rozmícháme Solamyl,vše zalijeme, převaříme a dochutíme.

Zveřejněno 8. 12. 2012

Poznámka autorky Bibinka

Podávala jsem sobě se šťouchanými bramborami a pokud uděláme více šťávy, jde i rýže, tu měl manžel, jinak by se hodily třeba hranolky, krokety ap. Moc nám chutnalo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené vepřové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XpEA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené vepřové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XpEA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Tohle masíčko jsem dělával před léty jenže jsem nemohl najít recept :yes: díky za připomenutí a hned jdu naložit krkovičku ;-)

krásné a luxusní;-):-p

fuj:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((

mňam:yes:

:-p:-p

:yes::yes::-p:-K líbí se mi rcp;-)

:yes::yes:

:-p:-p

:-p:-p:-p:-8:-K

rebeka: tak to znám:-D

Také máme rádi takovéto různé"číny-nečíny":-))Je to vděčné a chutné jídlo:-p:yes::yes:

Pěkné;-):yes:

Já hodně používám mraženou zeleninu buď čínskou, nebo ještě lépe asijskou, ty jsou dobré k jakémukoliv masu:yes::yes: a nešetřím s ní.

mám hlad:-// dám ti bodík a hned mizím... asi bude bílý sex:-8:-D:-D:-D

Tématické fráze:
vepřové kostky, naložené vepřové maso, vepřové maso na kostky recepty, naložené vepřové maso recepty, veprove kostky recept, naložení vepřového masa, jak naložit maso aby bylo měkké, jak naložit vepřové maso, jak správně naložit maso na čínu, naložené vepřové, naložené vepřové maso - recept, vepřové kostky recepty, recept na vepřové kostky, jak správně naložit maso, vepřové naložené, maso naložené ve vajíčku, nalozena vepřová čína, maso srávně naložit maso, recept na naložené vepřové maso, jak naložit maso aby bylo křehké

Suroviny:
řízky, vejce, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi, olej olivový, vegeta, cibule, česnek, zelenina, solamyl, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu