Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skřítci

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

aginca aginca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Namažte hrnec máslem, aby se puding nepřipálil. Puding uvaříme podle návodu na jeho obalu. Krok 2: Do skleničky nalijeme první vrstvu (čokoládová) a necháme chvíli stát. Přidáme další vrstvu (jahodová) pudingu, opět chvíli počkáme a dolijeme třetí vrstvu (vanilková). Krok 3: Párátkem namočeným v pudingu nakreslíme na piškoty obličeje. Mezi dva piškoty vložíme lístek máty a zapíchneme do pudingu. Nakonec zapíchneme kousky plněných trubiček.

Zveřejněno 22. 12. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skřítci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zr26

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skřítci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zr26

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

to zní zajímavě, škoda, že není fotečka;-);-)a ta rada, namazat hrnec máslem, aby se pudink nepřipálil, tak to je moc fajn, to si musím pamatovat;-);-)

Tématické fráze:
jména skřítků, skřítci jména, aby se puding nepřipalil, jak udelat skritka, aby se nepřipálil puding, jak uvařit puding aby se nepřipálil, jméno pro skřítka, jméno pro skřítka, aby se nepřipálil pudink, jak se dělají skřítci, skřítci z pudinkem, jméno skřítka, jméno pro skřítka, jména pro skřítka, obličej piškot, recept na skřítka, halloweenské jednohubky, skřítek, recepty skřítek, nedelni svacinka

Suroviny:
pudink, mléko, piškoty, máta, trubičky

Přidat fotografie receptu