Skřítci
Postup přípravy
Krok 1: Namažte hrnec máslem, aby se puding nepřipálil. Puding uvaříme podle návodu na jeho obalu.
Krok 2: Do skleničky nalijeme první vrstvu (čokoládová) a necháme chvíli stát. Přidáme další vrstvu (jahodová) pudingu, opět chvíli počkáme a dolijeme třetí vrstvu (vanilková).
Krok 3: Párátkem namočeným v pudingu nakreslíme na piškoty obličeje. Mezi dva piškoty vložíme lístek máty a zapíchneme do pudingu. Nakonec zapíchneme kousky plněných trubiček.
Zveřejněno 22. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skřítci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr26
Moje poznámka
Skřítci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr26
Nejnovější recepty
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 3 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 16 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 14 minutami
Máslový mazanec
P@cka před 45 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 57 minutami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 11 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 14 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 14 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 14 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 16 hodinami
Tématické fráze:
jména skřítků,
skřítci jména,
aby se puding nepřipalil,
jak udelat skritka,
aby se nepřipálil puding,
jak uvařit puding aby se nepřipálil,
jméno pro skřítka,
jméno pro skřítka,
aby se nepřipálil pudink,
jak se dělají skřítci,
skřítci z pudinkem,
jméno skřítka,
jméno pro skřítka,
jména pro skřítka,
obličej piškot,
recept na skřítka,
halloweenské jednohubky,
skřítek,
recepty skřítek,
nedelni svacinka
Suroviny:
pudink,
mléko,
piškoty,
máta,
trubičky
Komentáře (1)