Suroviny
Porce: 6 a 2 deti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 335 kJ / 8 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 848,15 g |
Tuky | 506,62 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 3,54 g |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,48 g |
Sacharidy | 223,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Moje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 45 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho pect krutu,
kruta,
kruta recepty,
jak upect dobre krutu,
plněné maso kaštanovou náplní,
jak upect krutu,
krůta recept,
pečená krůta s s kapustou,
nejlepsi pec. kruta,
nadívaná krůta kaštany,
kruta v římském,
jak se dlouho pece kruta,
jak uvarit krutu,
jak dlouho peci krutu,
kruta s kapustovym zelím,
jak dlouho pect celou krutu,
rozpect krutu,
kruta jak ji pect,
jak upect celou krutu,
krůta v kapustě
Suroviny:
krůta,
máslo,
játra kuřecí,
kaštan jedlý,
vejce,
maso mleté,
sůl,
květ muškátový,
mandle,
strouhanka,
brambory,
cibulka jarní,
mrkev,
smetana,
kapusta,
sůl,
pepř
Komentáře (13)