Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostrá kapsa s hráškem

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 058 kJ /
970 kcal
Bílkoviny142,98 g
Tuky24,57 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy36,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si omyjeme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Česnek si oloupeme a nakrájíme na plátky. Maso okořeníme Argentinou, plátky klademe na sebe, prokládáme česnekem a zakápneme olejem. Krok 2: Nachystané maso zabalíme do potravinářské fólie a uložíme do lednice na 24 hodin. Necháme si rozmrazit hrášek. Plátky masa rozložíme a potřeme chilli omáčkou, na jednu polovinu rozložíme hrášek, druhou polovinou zakryjeme a zavřeme párátky. Krok 3: Jednotlivé balíčky masa obalíme v hladké mouce. Cibulku si očistíme, nakrájíme na jemno a krátce osmažíme na oleji. Krok 4: Přidáme balíčky masa, opečeme z obou stran, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Hrášek který se nám nevešel do masa, nasypeme 5 minut před koncem vaření do omáčky.

Zveřejněno 3. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostrá kapsa s hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pLN1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostrá kapsa s hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pLN1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Z malého množství surovin velká bašta,mňam:-p:yes::-K

rebeka:rebčo díky:-K

překrásný receptík, foto úúúžasné;-):-):-K:yes::yes:

chocolate:Díky:-K

http://www.eurospice.sk/ Vozí mi ho kamarád, tato firma má dobré a cenově dostupné koření;-):-)

:yes::yes::-p:-p

Markét, opět krásný a inspirativní recept.Koření Argentina máš prosím od jaké značky?

Kapsy, rolády, ptáčky ... jsou moc dobré. Ta tvoje je určitě moc dobrá:-p. Já mám také ráda když má jídlo jasnou chuť, nejraději pikantní.:yes:

Argentinu mám, je to moc dobré, ani není nijak přesolené. Mňam :-p:yes:

nofrona:Tak podle složení vypadá koření moc dobře:yes:

Děkuji všem za milé komentáře:-K


1974andrea:Andrejko díky:-K, fotky jsem konečně přidala a pro tebe i fotku koření;-):-), mě moc chutná. Maso jsem měla naložené skoro 2 dny:-8, tak jím krásně prostoupilo a hotové bylo za chvilku.

Maso vždy chutná po koření, které použijeme, já tohle neznám, tak chuť také ne. Ale recept se mi líbí:yes:

Mňáám,nejradši bych se na tu mňamku hned rozjela:-p:-p

Krása ;-), už při čtení receptu se mně sbíhaly sliny :-p:-p:yes:

Opravdu mňamka a pěkné fotky a krásná kulaťoučká rýže:-)):-p:-*:yes:

Perádička. :yes::-p

Tématické fráze:
recept bolonska kapsa, vepřová kapsa s hráškem foto, boloňská kapsa recept

Suroviny:
kýta vepřová, hrášek mražený, omáčka chilli, česnek, koření argentina, cibule, olej, vývar, mouka hladká, párátka

Přidat fotografie receptu