Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolkovo-hrášková polévečka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2,5 litru

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 223 kJ /
292 kcal
Bílkoviny9,48 g
Tuky0,95 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve vodě si uděláme zeleninový vývar, do něho si očistíme a na menší kousky nakrájíme brambory a cibuli s česnekem, až se začne vařit, přidáme za chvilku fazolky, hrášek, libeček a ořechy nasekané na malé kousky. Krok 2: Necháme vařit, až bude všechno měkké a zahustíme kysanou smetanou ve které jsme rozšlehali mouku a necháme převařit. Krok 3: Potom už jen dosolíme a dáme nadrobno nakrájenou cibulkovou nať.

Zveřejněno 13. 1. 2013

Poznámka autorky Bibinka

Zase jedna moje polévečka, která stojí za to jí uvařit!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkovo-hrášková polévečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lEj7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkovo-hrášková polévečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lEj7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Bibi, bodík! Prima nápad!:yes::-p

Fazolky:-p:-p:yes:

Jikotka:Jikotko, to mám velkou radost, že jí zítra uděláš:yes: tak pak písnií, jak vám chutnala;-)

:-p:yes::yes::-K

:yes::yes::yes:

To je výborný nápad :yes::yes::yes:,je vyřešen zířejší problém s polévkou :-p:-p:-p:yes::-K

Tématické fráze:
fazolkovo hrášková polévka, receptář prima nápadů 13.1.2013 online, receptář prima nápadů 13.1.2013 polévky

Suroviny:
brambory, cibule, česnek, smetana kysaná, mouka hladká, vývar zeleninový, libeček, nať cibulková, sůl

Přidat fotografie receptu