Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovská obložená mísa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

JitkaR JitkaR

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 885 kJ /
1 168 kcal
Bílkoviny182,75 g
Tuky41,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 513 mg
Sodík 6,23 g
Sůl14,75 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Doprostřed tácu jsem dala salát a okolo ozdobila salámy, sýrem a zeleninou.

Zveřejněno 17. 1. 2013

Poznámka autorky JitkaR

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrovská obložená mísa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBYz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrovská obložená mísa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBYz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

Pepe:
Mne žaľ, čto ja smešala v obsuždenii ;-)

Svetlana:
Izvinite, ya Vas nesprašival.

spagetka:
Ospravedlnujem sa za preklepy:
Vzdy sa otvorí len ten domáci (miestny).
...a mi to...

Verte mi, ze si to nevymýslam, nemám dôvod. Nebol by som sa na sunku pýtal, keby som to bol vo wikipédii ceskej ci slovenskej zistil. Jednoducho to nejde.
Dakujem za pochopenie.
S pozdravom Pepe

Svetlana: souhlas :yes::yes::yes::yes::yes: to nemáme syny informatiky :-D:-D:-D

Pepe: co je geniálního na tom, když si do adresy napíšu wikipedie a pak jen volím jazyk :-O:-O:-O:-D:-D:-D:-D.
http://www.bing.com/search?q=wikipedia&src=IE-Sear...

...nooo, nemyslím si, že bych byla génius, ale když za "wikipedie" dáte cz, máte českou, když sk, máte slovenskou, když pl, máte polskou...takže se nedomnívám, že by byl problém se na místní wikipedii dostat, když člověk i negeniální logicky uvede adresu ;-)

spagetka:
Nie každý je génius ako Vy...
Vždy sa to otvorí na !miesny" Google.
Moji synovia sú inžinieri informatici a my to už viackrát potvrdili.
Zrejme Vy...

Pepe: Dost "zajímavá" informace, jak je možné, že jsem se v Německu, Polsku, Itálii a Francii dostala do jakékoli zahraniční wikipedie:-O:-O:-O:-O ???? Asi neumíte zadávat. je nessmysl, aby wikipedie byla určena jen pro jeden stát, kde jste. proto je to šiřitelné internetem na celém světě.

Jaaja:
V zahraničí je nemožné dostat sa do wikipédie či už českej, alebo akejkolvek z iného štátu, než v ktorom sa práve nachádza počítač (Internet). A kedže šunková saláma neexistuje nikde inde, chcel som vediet, čím sa líši od šunky. Teraz už viem, že je to odpad.
Dakujem za link.

tejaja:
Dakujem, aj ked to nie je vysvetlenie na môj dotaz.
Pýtal som sa preto, že ak existuje šunka, ale tiež šunková saláma, predpokladám, že okrem názvu sa niečim líšia. Ak nie, tak niekto z nepochopitelných dôvodov používa raz jeden a raz druhý názov. V recepte sú ale oba...

Mám otázku pre p. autorku receptu:
U nás, ako predpokladám v celom civilizovanom krestanskom svete, existuje šunka.
Vo Vašom recepte sa ale objavuje aj šunková saláma. Cím sa líši od šunky? Je to nejaká česká špecialita?
Syr s názvom eidam je česká verzia syru Edam, nazvaného podla mesta pôvodu?

Tématické fráze:
obložené mísy zlín, obložené salamove misy, obložené tácy, salámová obložená mísa, jednoduché obložené mísy, obložené mísy recepty, recepty na obložené mísy, obložené mísy salámové, obložene misy, vanocni oblozene misy, obložená mísa pro 10 lidí, jak udelat oblozenou zeleninovou misu, obložená mísa, solamove misy, salamove oblozene misy, obložená mísa pro 6 lidí, jednoduchá obložená mísa, oblozena misa postup, obložená mísa recept, oblozena salamova misa

Suroviny:
salát, šunka vepřová, salám šunkový, salám suchý, sýr eidam, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, čabajka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu