Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Studený jablečný dort s broskvemi

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misulinecka

Snadný

Suroviny pro 20

20

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 480 kJ /
832 kcal
Bílkoviny4,38 g
Tuky3,75 g
Vláknina26,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy181,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka okrájíme, zbavíme jádřinců a nastrouháme. Dáme do hrnce, přidáme šťávu z broskví a dva pudinky a promícháme. Pokud jsou jablka kyselejší, můžeme přidat cukr. Krok 2: Hrnec dáme na plotýnku a přivedeme k varu. Necháme tak 2 minutky probublat. Krok 3: Když je pyré hotové, dno dortové formy vyskládáme piškoty a zalijeme trochou pyré. Krok 4: Posypeme polovinou broskví, které nejprve pokrájíme drobnější kousky. Krok 5: Opět zalijeme trochou pyré, naskládáme piškoty, opět pyré. Krok 6: Pak poklademe zbytek broskví, zalijeme trochou pyré, dáme poslední vrstvu piškotů a nakonec zalijeme zbytkem pyré. Krok 7: Dáme do ledničky vychladit, nejlépe přes noc. Krok 8: Pak krájíme na kousky, na talířku můžeme ozdobit smetanou a ovocem.

Zveřejněno 25. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studený jablečný dort s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kMo6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Studený jablečný dort s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kMo6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

ahoj vsem jiz par receptiku od sud jsem vyzkousel,ale vcera jsem dostal chut na neco z jablek jakozto alergik je nesmym syrova tak jsem se pustil tady dotohodle dortiku,vysledek byla fantazie ktera nadchla celou rodinu,a manzelka musela jeste vzit kamaradkam do prace :-),bylo to skvele jednoduche fantasticke za nasi rodinku dekujeme

Autorke rec. sa ospravedlňujem, "neregistrovaným" som nemala ako inak - kde - odpovedať.

Petra: máš pravdu, niekto je nadšený z tejto torty, niekto z http://www.toprecepty.cz/recept/31348-tycinky-na-s..., niekto z http://www.toprecepty.cz/recept/31456-ananasove-to... alebo z láku na uhorky.
Každý má právo si vybrať, čo sa mu páči...a to je fajn.

Petra: Máš částečně pravdu, například janaB1 dává recepty, jak víno, ale jinak je to opravdu bída, něco okopirovane, hlavně,a to mě vytáčí, ukradené fotky.:-!

magdalenka: některé nové recepty jsou skvělé, ale že jsou tady uloženy právě teď, tak jsou globálně špatné... fakt super názor!!!

Valina: V pohode. S vyhľadávačom by si si však značne rozšírila obzory. Medzi staršími receptami by si našla skutočné poklady, nie recepty, ako tu fičia v tieto dni...

Magdalenka: Děkuju za radu ale většinou nehledám určitou věc ale spíš koukam na názvy receptů a hlavně na obrázky, takže na nový recepty

Valina:kvôli prehľadnosti a vyhľadávaniu receptov tu funguje VYHĽADÁVAČ. Skús, ak si nová, sa s ním zoznámiť.

alena.kyp: Nepečených jablečných dortů je tady už 8:-( - A já jsem zrovna natrefila na tenhle, takže moc děkuju a určitě vyzkoušim.
Fascinujeme my, že tady hodně čtu, že už tady recept je Xkrát ale asi si neuvědomujete, že sem chodí nový lidi a hledají recept a jsou rádi, že ho tady našli i když je tady pro vás už okoukaný. Takže vypadá skvěle a co nejdřív se do něj pustim

:yes::yes::-p:-p

Nepečených jablečných dortů je tady už 8:-(

To vypadá na pořádnou dobrůtku:yes:

Tématické fráze:
broskvový dort za studena, nepečený broskvový dort, studeny dort, nepečený dort s broskvemi, studený dort s piškoty, studeny jablečný kolac, studene dorty, jablkový dezert za studena, studený dort s jablky, studený piškotový dort, nepeceny jablecny dort s broskvemi, jablečný dort, studený jablečný dort s piškoty, broskvový studený dort, jablkový dezert za stuedena, broskvovy nepečeny dort, jablečný dezert za studena, dort s broskví, studený jablečný dezert, jblecny dort za studena

Suroviny:
jablko, pudink vanilkový, kompot broskvový, piškoty dětské, cukr moučkový, smetana

Přidat fotografie receptu