Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečné želé

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

Snadný

Suroviny pro 12

12

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 116 kJ /
1 701 kcal
Bílkoviny12,35 g
Tuky39,47 g
Vláknina40,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy303,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky, zakápneme šťávou, aby nám nezhnědla. Krok 2: V rendlíku si rozpustíme oba cukry a přidáme jablka. Necháme chvilku dusit, aby jablíčka změkla. Krok 3: Poté přidáme rozinky a nahrubo nasekané ořechy. Krok 4: V džusu si rozmícháme agar a přilijeme do rendlíku. Počkáme do bodu varu, stáhneme z ohně, promícháme a nalijeme do formy vyložené potravinovou fólií. Dáme do lednice na 5hod zatuhnout. Krok 5: Krájíme studeným nožem a můžeme polít javorovým sirupem nebo zakápnout rýžovým sladem.

Zveřejněno 27. 1. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečné želé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7M4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečné želé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7M4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Agar došel,nahradila jsem ho dvěma 10g sáčky sypké želatiny.

:-K+2:yes:Přidala jsem trošku mleté skořice,máme to rádi:-)

Oksana Pazdnikova: ve zdravé výživě ;-)

Oksana Pazdnikova 27. 1. 2013 18:07
dobry recept! kde jste koupili agar?

Tématické fráze:
jablečné želé, jablecne zele recept, jablečné želé kostky, recept jablečné želé, želé z jablečné šťávy recept, recept na jablečné želé, želé z jablek, jablečné želé, výroba jablečného želé, domácí jablečné želé, recepty jablečné želé, želé s jablky, jablecnezele, jablečné želé recepty, jablečné želé s piškoty, domaci zele z jablek, jablečné želé zavařenina, jableční žele, želé jablečné, koláč s jablečným želé

Suroviny:
jablko, rozinky, ořechy pekanové, fruktóza, fruktoza vanilková, šťáva citronová, džus jablečný, agar

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu