Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mersy mersy

Středně náročný

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie334 kJ /
80 kcal
Bílkoviny2,31 g
Tuky1,22 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu si rozpustíme máslo, přidáme mouku a necháme zatáhnout dohromady. Krok 2: Lupneme tam panáka. Krok 3: Pak přilijeme vodu. Krok 4: Za stálého míchání přidáme ostatní ingredience. Mícháme až do zhoustnutí. Krok 5: Povaříme. Krok 6: Krkovičku dáme do pekáče s trochou vody a přepečeme.

Zveřejněno 29. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yk2P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yk2P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slivovačka, jak udělat tmavou omáčku, tmavá omáčka k masu, jak ztmavit omáčku, slivovačka omáčka, omáčka s rozinkami, recepty na pizzu vydea, omáčka slivovačka, veprová krkovička se sušenými švestkami, recept na tmavou omáčku, jak uvarit tmavou omacku, tmavá švestková omáčka, tmavá omáčka perniková, rtmavá omáčka, tmavého omacky recepty, vídenský povidlový knedlík-recepty, tmavou omacku, slivovačka s uzeným masem, tmavá omáčka ke špenátu, slivovacka omáčka prsa recepty

Suroviny:
povidla švestková, máslo, slivovice, mouka hladká, sůl, voda, cukr, rozinky, švestky sušené, skořice mletá, koření do perníku, krkovice uzená, knedlík vídeňský

Přidat fotografie receptu