Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na celeru s hermelínem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 794 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny112,31 g
Tuky95,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 451 mg
Sodík 3,06 g
Sůl7,70 g
Sacharidy19,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do světlerůžova. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky a krátce ho na ní opečeme, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Krok 3: Celer očistíme, nastrouháme na hrubé nudličky a přidáme k masu. Maso za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut - do měkka. Krok 4: Hermelín přidáme k masu a jakmile se rozpustí, tak omáčku zahustíme škrobem rozmíchaným ve smetaně. Krátce povaříme a dochutíme solí. Podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 3. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na celeru s hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AO7B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové na celeru s hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AO7B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřové nudličky s hermelínem, krkovice celer, vepřová pečeně s hermelínem, vepřové nudličky s hermelín, veprova pečeně z hermelínem, vepřové nudličky maso recepty, vepřová pečeně s hermelínem, vepřová plec s hermelínem

Suroviny:
plec vepřová, cibule, olej slunečnicový, pepř mletý, sůl, celer, sýr hermelín, škrob kukuřičný, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu