Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybka pod peřinkou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 635 kJ /
869 kcal
Bílkoviny102,50 g
Tuky3,20 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy100,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout. Krok 2: Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou. Krok 3: Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.

Zveřejněno 9. 2. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybka pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pVDX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybka pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pVDX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybi file pod syrovou peřinkou, syrová rybka recept, recepty file pod peřinou, recept na slany dort rybka

Suroviny:
filet rybí, brambory, mrkev, cibulka jarní, petrželka, kmín celý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu