Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,41 g |
Tuky | 33,41 g |
Vláknina | 84,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 68,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře pečené na cizrně s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8ED
Moje poznámka
Kuře pečené na cizrně s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8ED
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 3 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 5 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 5 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 11 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 18 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 18 hodinami
Tématické fráze:
kuře na cizrně,
kuře v cizrně,
co k cizrne,
příloha k cizrně,
kuře cizrna,
cizrne,
cizrna kuře,
cizrna a kuře,
pecene kure s cizrnou,
pečené maso s cizrnou,
cizrna s kuřetem,
maso na cizrně,
recept kure cizrna,
kuře a cizrna,
kuře cizrna recept,
kralik na cizrne,
kuře s cizrnou,
pečená kuřecí stehna s hribky,
cizrna s kuřecím recepty,
cizrna s kuřecím recept
Suroviny:
stehno kuřecí,
cizrna,
hříbky sušené,
celer řapíkatý,
česnek,
vývar,
olej,
máslo,
petržel,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (6)