Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 487 kJ / 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 30,74 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,91 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem, nebo knedlíkem.
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgLX
Moje poznámka
Celerové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgLX
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 10 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 11 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 5 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 8 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 8 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 8 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 10 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 10 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 11 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 11 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuře s celerem,
kuře na celerové omáčce,
kure v celerove omacce,
celerové kuře,
kuře celerová omáčka,
kure na celeru,
pečené kuře s celerem,
kure a celerova omacka,
kure s celerem recept,
kure pecene s celerem,
kure v celeru,
recepty kuřecí s celerem,
kuře v cerelové omáčce,
recept kuře s celerem,
kuře na celeru se smetanou,
kure s celerovou omackou,
vařené kuře v celerové omáčce,
celerová omáčka s kuřecím,
kuře s s celerem,
celerová omáčka na kuře
Suroviny:
stehno kuřecí,
celer řapíkatý,
šunka,
hořčice,
sůl,
kmín celý,
vývar,
bulva celerová,
máslo,
mouka hladká,
šťáva citronová,
hořčice,
cukr,
sůl,
pepř,
mléko,
vývar
Komentáře (8)