Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trojbarevná bublanina

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

verunka-majer

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 977 kJ /
6 926 kcal
Bílkoviny136,74 g
Tuky233,43 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 840 mg
Sodík 823 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy1 058,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: 1,5 hrnku cukru smícháme s olejem,vejci, 1 hrnkem mléka, moukou, práškem do pečiva a špetkou solí. Vše ušleháme do tuhého těsta. Poté polovinu těsta odlijeme do mísy a zbytek těsta nalijeme na vymazaný (popř. pečicí papír) plech na něj vyskládáme ovoce a posypeme jej trochou hrubé mouky aby ovoce nepropadlo. Krok 2: Ke druhé polovině těsta v míse přidáme kakao a skořici a opět ušleháme. Poté nalijeme na již připravenou polovinu na plechu a dáme péct do předehřáté trouby na 150°C a pečeme cca 30 minut. Krok 3: Na vychladlou upečenou bublaninu nalijeme rovnoměrně připravený pudink (2 smet. pudinky s 800 ml mlékem a 3 lžíci cukru). Krok 4: Necháme vychladnout a posypeme čokoládou.

Zveřejněno 17. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trojbarevná bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KEDG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trojbarevná bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KEDG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tenhle recept jsem přehlídla a objevila až díky terezčině fotce, vypadá to mňamkově, ukládám si:-p:yes:

Veronika, díky za recept:-D;-) Namiesto pudingu som dala Zlatý klas a je to super:yes:;-)

Tématické fráze:
aby ovoce nepropadlo, bublanina s čokoládou, aby ovoce nepropadlo těstem, aby ovoce nepropadlo do těsta, aby ovoce se nepropadlo, aby nepropadlo ovoce, trojbarevná bábovka z pudinků, sefkuchar ovocna bublanina, trojbarevna buvhta, bublanina recept, aby se nepropadlo ovoce, terezčina kefírová buchta na plech, aby ovoce v těstě nepropadlo, pudinkova trojbarevná babovka, olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda, recept na bublaninu, aby ovoce nepropadlo do bublaniny, aby ovoce nepropadlo v těstě, bublanina suroviny zlatý klas, trojbarevná pudinkova buchta

Suroviny:
cukr krupice, olej, vejce, mléko, ovoce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, skořice, kakao, pudink smetanový, mléko, cukr, čokoláda

Přidat fotografie receptu