Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny II.

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Navrmi Navrmi

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 080 kJ /
1 692 kcal
Bílkoviny195,46 g
Tuky10,34 g
Vláknina14,37 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 403 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy199,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Krok 2: Kuřecí prsíčka nakrájíme na menší kostičky, osmažíme na pánvi na troše oleje, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný čensek a kukuřici a rajčetem nakrájeným také na malé kousky. Krok 3: Podlijeme troškou vody a asi 5 minut dusíme. Krok 4: Dosolíme dle chuti, přidáme oregáno a bazalku, zalijeme smetanou a necháme probublat. Krok 5: Směs smícháme s uvařenými těstovinami, dáme do zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme na 200°C dokud sýr nezezlátne.

Zveřejněno 18. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené těstoviny II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBzV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené těstoviny II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBzV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapecene testoviny, zapečené těstoviny v multifunkčním hrnci, recept na zapečené těstoviny, zapečene na těstoviny, zapečené těstoviny recept, zapečený těstoviny, recepty těstoviny, recept na testoviny zapecene, těstoviny zapečené, zapečené těstoviny, zapečené těstoviny recepty, zapečené těstoviny v multifunkční hrnec, zapecene testoviny vmultifunkcnim hrnci, zapečené těstoviny stupně, recept knedlíčky har kau, zapečene recepty, hara těstoviny, recepty z těstovin, recept zapečene téstoviny, recepty-těstoviny

Suroviny:
těstoviny, prsa kuřecí, smetana na vaření, rajče, cibule, česnek, sýr eidam, kukuřice, koření oregáno, bazalka čerstvá, podravka, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu