Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svařák pro mlsouny

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jirkacz

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 395 kJ /
1 529 kcal
Bílkoviny4,34 g
Tuky0,25 g
Vláknina0,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce si dáme 2 decky vody, přidáme koření, přivedeme k varu a cca 10 minut necháme zvolna prohřát. Krok 2: Pak přilijeme víno a opět na co nejmenším plameni zahříváme a občas promícháme až je to tak akorát teplé cca 60 stupňů. Krok 3: Odstavíme a dochutíme sirupem a vanilkovým cukrem dle chuti.

Zveřejněno 4. 3. 2013

Poznámka autora jirkacz

Kůru z pomeranče chce seříznout ostrým nožem tak, aby tam nebyla ta bílá dužina ;-) Tento svařák doma sklízí velký úspěch jak u přítelkyně, tak i u jejich kamarádek, které se na něj vždy těší :-)

Foto podle mě není nutné, ale když si vzpomenu, tak to někdy vyfotím a přidám sem ;)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svařák pro mlsouny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zlrm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svařák pro mlsouny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zlrm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Hmmm, když venku mrzne až praští, tak tento svařáček určitě zahřeje a ještě člověk polechtá chuťové pohárky:-*:-p:yes:

Tématické fráze:
domácí svařák, jak uvařit svařák, jak udělat svarak, svarák, sirup na svařák, koření na svařák, nej svarak, jak se dela svarak, směs na svařák, svařák s ovocem, jak se vaří svařák, jak na svařák, i jak udělat svařák, jak udelat domaci svařák, svařák recept, nej.recepty svařák, směs koření na svařák, recept na svárak, decky svařak, recept na domaci svařák

Suroviny:
víno červené, skořice, badyán, koření hřebíček, kardamom, pomeranče, cukr vanilkový, sirup bezový

Přidat fotografie receptu