Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,40 g |
Tuky | 115,37 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 677 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 54,14 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso).
Krok 2: Utřeme česnek, přidáme čerstvě mletý pepř, nastrouháme muškátový oříšek, osolíme, krátce opečeme na másle nebo oleji a přidáme k masu.
Krok 3: Přidáme hřebíček, skořici, kardamon, zázvor, mrkev, cibuli, čili papričku a brambory a uvaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme koriandrovou nať a dle chuti přisladíme. Na talíři posypeme smaženou šalotkou.
Krok 4: Podáváme s miskou bílé rýže (nejlépe jasmínové), kterou můžeme lehce zvlhčit polévkou nebo si ji dle chuti přidáme do horké polévky na dohuštění. Maso se zpravidla jí až po snědení polévky a velmi chutná se sladkou sojovou omáčkou, která výborně doplní chuť měkkého hovězího. Jako příloha se přidávají pokrájená rajčata.
Zveřejněno 16. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJXr
Moje poznámka
Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJXr
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 35 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 37 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 1 hodinou
Rychlá buchta Margot
XNika před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 5 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 6 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 7 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 11 hodinami
Tématické fráze:
top šop,
hovězí ohánka vaření v v papiňáku,
polévka z hovězí oháňky,
polévka z oháňky,
top sop cz,
hovězí polévka v papiňáku,
ohanka v papinaku,
hřebíček a hovězí polévka,
gulášová polévka z hovězí oháňky,
hovězí polevka s ohanky v papinaku,
držková polévka z hovězí oháňky,
polévka z hovězí oháňky v papinaku,
recept na hovězí polévku s oháňky v papiňáku,
gulášová polévka z oháňky,
gulášová polévka z hovězich kosti a masa masa,
polévka y ohanky,
vyvar z hovězich kosti,
top šop sk,
top sop,cz,
hovězí vývar z ohaněk
Suroviny:
oháňka hovězí,
mrkev,
brambory,
koriandr,
cibule červená,
cibule šalotka,
máslo,
česnek,
pepř,
ořech muškátový,
chilli paprika čerstvá,
skořice,
koření hřebíček,
zázvor,
kardamom,
sůl,
cukr hnědý
Komentáře (3)