Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová pizza Margherita podle Monči

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Moncaxxx

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 190 kJ /
524 kcal
Bílkoviny25,36 g
Tuky15,52 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy66,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory s nastrouháme a smícháme s vajíčkama. Krok 2: Dáme na 10 min do předehřáté trouby na 200 stupňů. Krok 3: Poté vyndáme, pomažeme kečupem, rozvrstvíme na ni nakrájená rajčata a papriku,mozzarelu a okořeníme. Krok 4: Pečeme cca 30 min. Dokud nebo těsto pořádně upečené.

Zveřejněno 13. 4. 2013

Poznámka autorky Moncaxxx

Na pizzu si můžete zvolit jakkoukoli jinou variaci :)..Například Hawai,Salámovou atd.. :)

Je to velmi dobrá a hlavně zdravá náhrada klasické pizzy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pizza Margherita podle Monči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wWA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pizza Margherita podle Monči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wWA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Uz to delam, tak jsem zvedavy jaka bude. Akorat si to udelam s eidamem cibuli a slaninou:-)):yes:

Moncaxxx: Já napsal, že když je to specifický recept na Margheritu, má to být Margherita a v tom případě tam má být to, co do margherity patří.:-//
Toť vše, podle tvé logiky můžeš knedlíkům s vajíčkem říkat kynutá pizza.

Drobek : Píšu Markherita podle Monči, takže myslí si, že vyhledáváš jenom zbytečný detaily na kritiku :-)
Ája : Strouhala jsem na velkých slzičkách a pekla na pečícím papíru ;-)

Monika: Chtěla bych se jen zeptat jestli nastrouhat na jemném struhadle nebo na velkých slzičkách a zda péct na pečícím papíru. Děkuji.

ianka: Možná dalo, jsou tací kterým ten sladký kečup lichotí.
Jen bych podotkl, že pizzu z brambor dělají v Itálii a ve Francii, takže ona to zas tak nepravá pizza není, prostě nic nového pod sluncem.
Ale vždycky na to patří, když to má být margherita: marinara omáčka, rajčata na plátky, lístky bazalky a na plátky nakrájená mozarella.

Drobek: když to není pravá pizza, tak by se to snad dalo tolerovat, ne? Předpokládám, že jinak má každý doma plechovku loupaných rajčat.

No to snad ne, kečup na pizzu:-?:-?:no::no:

to se mi moc líbí .... žádná mouka, ukládám a zkusím:yes::yes::yes:

Musí skvěle chutnat:yes:

Tématické fráze:
bramborová pizza z vařených brambor, pizza z vařených brambor, bramborová pizza, kynutá bramborová pizza, pizza z brambor, bramborové placky a lá pizza recept, pica z brambor, bramborová pica, bramborová pizza bez mouky, bramborová kynutá pizza, bramborová pizza s rajčaty, branborova pica, těsto na pizzu z brambor, pizza z brambor.těsta, bramborová pizza kynuta, pica z bramborového těsta, pizza z bramborového těsta, bramboráková picca, picca z brambor, bramborová skoro pizza

Suroviny:
brambory, vejce, sůl, sýr mozzarella, rajče, koření pizza, bazalka čerstvá, kečup sladký, paprika čerstvá červená

Přidat fotografie receptu