Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 202 kJ / 3 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,44 g |
Tuky | 137,18 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 476,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s ovocem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x0z
Moje poznámka
Koláč s ovocem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x0z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 7 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 37 minutami
Kuře na medu
Lubos74 před 4 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 4 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 5 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 13 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 17 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 18 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
koláč s ovocem a drobenkou,
ovocný koláč s olejem,
koláč s olejem,
třený koláč s ovocem a drobenkou,
kolac s ovocem,
ovocný koláč,
koláč s kypřícím práškem,
lity kolac s drobenkou a kypricim praskem,
litý koláč s ovocem a drobenkou,
drobenkový koláč s nektarinkou,
buchta s ovocem a drobenkou,
kolac s kypricim praskem a ovocem,
tvarohovy kolac s drobenkoi,
litý ovocný koláč s drobenkou,
koláč s ovocem s oleje,
koláč s ovocem a olejem,
lolače s kypřícím práškem do pečiva,
ovocný koláč s drobenkou,
těsto na ovocný koláč s olejem,
posypka na kolac z oleje
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
kypřící prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
mléko,
máslo,
mouka hrubá,
cukr,
jablko
Komentáře (4)