Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z tresčích jater a Lučiny

Chlebíčky s touto lahodnou pomazánkou patří na oslavách mezi nejvyhledávanější. Není potřeba, aby byla pomazánka zcela hladká, naopak je žádoucí, aby byly vidět kousky jater a cibule. Proto jí v konečné fázi stačí jen promíchat vidličkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bahula Bahula

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 535 kJ /
1 562 kcal
Bílkoviny16,00 g
Tuky162,23 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 512 mg
Sodík 767 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy8,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a velmi drobně pokrájíme. Krok 2: Změklé máslo vyšleháme s Lučinou, přidáme rozsekaná tresčí játra i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, drobně posekané okurky, sůl a worcester. Krok 3: Mažeme na pečivo a zdobíme cibulí nebo sekanou petrželkou.

TIP: Top 7: Rybí pomazánky - oblíbené recepty

Zveřejněno 20. 4. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z tresčích jater a Lučiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EXKl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z tresčích jater a Lučiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EXKl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Určitě vyzkouším

výborná omazánka:-K<3

tato pomazánka je naprosto luxusní :yes::yes::yes:

:-p:-8:yes:je to prostě mńamka.Manžel pěl jen chválu.Díííky!:-K:-)

Krásné - a foto taky:yes::yes::yes::-K

Iris:
Tak hotovo,výborná.:yes:

Dnes to vyzkouším,dělám si domácí lučinu,musím ještě chvíli počkat,než vykape syrovátka a pak ji použiji na tento recept.Určitě to bude dobré.Nejsem registrovaná,ale bodík máte.

Trestčí játra letí i u nás:-))Ale v kombinaci s Lučinou jsem je ještě nezkoušela:-8Musela to být dobrota:-pMáš to moc krásně načančané:-K:yes:

výborné :-p a nádherná fotka :yes:

Mám ji ráda na všechny způsoby;-):-p:yes:

Super pomazánka:-p:yes:vyzkouším tresčí játra mám;-):yes:

Krásná presentace:-K:yes: U tebe by mi snad chutnalo i sojové maso:-//:-D:-D:-D;-):yes:

Sice si to nedokážu představit chuťově, ale vypadá to dobře a když ani J.R. nic nenamítá, tak to prubnu. zatím alespoň +bodík 8

dělávám, dobrá:yes::yes:

:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

Tématické fráze:
pomazánka z tresčích jater, tresčí játra pomazánka, tresčí játra recepty, treščí játra recept, tresčí játra, pomazanka s trescich jater, pomazánka z tresčích jater a tvarohu, tresčí játra a zdraví, pomazánky recepty tresčí játra, pomazánky z tresčích jater, pomazánka tresčí játra, pomazanka z tresčích jater s jogurtem, jednohubky z tresčích jater, trestci jatra, tresčí pomazánka, recept na pomazánku z tresčích jater, pomazánka z lučiny, pomazanka z trescich jater s lucinou, pomazánka z trščích jater, pomazanka ztrescich jater

Suroviny:
máslo, lučina, tresčí játra, cibule, okurky sterilované, sůl, omáčka worcesterová, petrželka

Přidat fotografie receptu