Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,01 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 160,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby očistit, pokud možno vyfiletovat, nebo alespoň odstranit páteř. Do vyššího hrnce dát vařit osolenou vodu, každou půlku ryby napíchnout na vidličku, smočit na okamžik do vařící vody, vyjmout.
Krok 2: Všechny takto upravené filety rozložit kůží dolů, osolit, opepřit, přidat hromádku kysaného zelí, pár koleček cibule. Pevně zamotat, spíchnout párátky.
Krok 3: Naskládat do sklenice, proložit ještě cibulí a zelím, zalít vlažným nálevem, aby byly potopené. Uložit do chladu. Za 5 dnů by měly být připravené k podávání, já jsem čekala raději 10 dnů.
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavináče od Labe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YY0A
Moje poznámka
Zavináče od Labe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YY0A
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 6 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 8 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Neregistrovaný před 1 hodinou
Carpaccio z pečené červené řepy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Neregistrovaný před 2 hodinami
Kralik v italske omacce
Neregistrovaný před 2 hodinami
Čočka po indicku
Neregistrovaný před 2 hodinami
Těstoviny s cuketou
Neregistrovaný před 2 hodinami
Vepřové Hokkaidó
Neregistrovaný před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Neregistrovaný před 2 hodinami
Zapečené kuřecí medailonky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Koření do polévky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tématické fráze:
zavináč,
zavinače,
zavináče z cejnů,
příprava zavináčů,
domácí zavináče recept a videorecept,
diviznačka,
zavináče z mořských ryb,
recept na zavináče,
rybi zavinače,
zavináč recept,
zavinače recept,
zavinače se zelím,
zavinače z cejna,
zavináče-příprava,
jak udelat zavinače,
ryby labe,
rybý zavinače,
recept na domácí zavináče z cejnů,
yavinac,
zavinace z bilych ryb
Suroviny:
ryba čerstvá,
zelí kysané,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
ocet,
voda,
sůl,
cukr,
bobkový list,
pepř celý,
koriandr,
Komentáře (9)