Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaše ke snídani - vegan

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Amy.Stoker7

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rostlinné mléko (cca 200 ml na jednu porci) ohřejeme, nasypeme opatrně instantní kaši (kupuji ve zdravé výživě) podle toho, jak chceme aby kaše byla hustá, kdo má rád hustší, postupně přisypává do požadované hustoty. Krok 2: Nakonec dosladíme cukrem nebo sladěnkou a ozdobíme čerstvým ovocem a semínky. Někdy dávám jen ovoce, někdy jen semínka a občas obojí, záleží na Vás, nebojte se experimentovat.

Zveřejněno 5. 5. 2013

Poznámka autora Amy.Stoker7

Takto připravená snídaně je veganská, pouze z rostliných surovin, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr).

Veganská výživa je velmi zdravá a bohatá na vitamíny, viz webové stránky, na kterých se dozvíte více:

http://www.vegan-fighter.com/

Veganské recepty:

http://veganodaktyl.veganka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaše ke snídani - vegan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmm7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaše ke snídani - vegan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmm7

Marie

Komentáře (8)

Nedávno jsem přišla na chuť ovesné i pohankové kaši a sójovému mléku. Občas si ji udělám, když mám chuť na sladké nebo jako vydatnou snídani. Někdy udělám s ovocem a posypu ořechy a někdy zasypu kakaem, skořicí, medem a poliju máslem.:-p Dobrota. + 5 :yes:

Na všechny dotazy byste určitě po navštívení stránek pod mými recepty odpovědi našli. Bílkoviny jako vegan zíkávám ze Seitanu, Tofu, Sojového masa, Robi masa, mandlí, luštěnin a dalších rostlinných surovin.
Pravidelně chodím na krev, doktorka vždy s radostí konstatuje, že takhle ukázkovou krev moc nevídá, obraz v pořádku, dříve mi jako masožravci (ano nenarodila jsem se jako vegan, má obvyklá přezdívka byla KEBABOVÁ LADY) padaly vlasy a nehty, to vše zmizelo, snížil se mi cholesterol na polovinu, netrápí mě žádné nemoce typu chřipka, rýmička a tak a vitamínů mám podle odběrů dostatek :-) Pokud máte ještě jiné dotazy, ty webovky jsou opravdu narvané informacema, tak se zkuste podívat ;-):-K Děkuji, každý komentář se hodí :-):yes:

zuzun: A já ani nevím, že mandlové existuje:-S. Sojové už znám, je taky netučné;-)

mnam, prima, ode me bod. Delam zasadne s mandlovym mlekem, ma mene kalorii. Vegan nejsem, ale mam rada tyhle recepty:yes:

Dovolím si přidat foto. Bez ohledu na tvůj recept, jsem něco podobného udělala sobě na večeři. Neměla jsem recept, nikdy jsem to nevařila. Takže já jsem použila sojové mléko-(sušené) a kaše je z ovesných vloček (ne instantních). Na chuť jsem dala kousky jablíček, skořici, pár plátku nasucho opražených mandlí a nakonec jsem vše pokapala medem. Paráda. Tak snad nebude fotka vadit;-)

ashgan: bielkoviny sú predsa živočíšneho aj rastlinného pôvodu.

Zajímavé, jen by mě zajímalo, z čeho vegani získávají bílkoviny, které jsou důležitou součástí stavby buněk... asi jsem v tomto směru nevzdělaná... Snad objasníš...:-)

:-?

Tématické fráze:
veganska snidane, kaše k snídani, kukuřičná kaše instantní recepty, kaše na snídani, kaše ke snídani, instantní kukuřičná kaše recept, snídaně kaše, co ke kaši, vegan recepty, veganská kaše, kukuřičná kaše kalorie, veganská ovesná kaše, ovesná kaše vegan, zdravá snídaně kaše, kukuřičná kaše recept, ovesná kaše ke snídani, kukuřičná instantní kaše recept, rýžová kaše k snídani, kaše k snídani recepty, instantní kukuřičná kaše recepty

Suroviny:
kaše ovesná instantní, mléko sojové, banán, jablko, hruška, semínka sezamová, semínka dýňová, semínka slunečnicová, goja, cukr, med

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu