Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh a brambory s česnekovým dipem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mijula

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 793 kJ /
1 863 kcal
Bílkoviny102,60 g
Tuky129,49 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,50 g
Sacharidy67,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha oplácheme, osušíme. Osolíme a posypeme grilovacím kořením, česnekem zevnitř i zvenku. Dovnitř dáme anglickou i špek. Grilujeme na grilu nebo na pánvi z každé strany 8 minut. Krok 2: Brambory si uvaříme vcelku, aby byly měkké. Pokapeme olejem, posypeme grilovacím kořením a dáme na na 7-10 minut do trouby na 200 stupňů na gril. Krok 3: Dip si připravíme z celé zakysané smetany, ze dvou stroužků česneku, soli, pepře a pažitky.

Zveřejněno 8. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh a brambory s česnekovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K7GM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh a brambory s česnekovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K7GM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Eraserhead 16. 5. 2013 10:06
Anna Kocikova: "korenia" nie je nikdy dosť. Takže pre Vás ponúkam túto variantu .......
http://varecha.pravda.sk/recepty/vege-pangas/29061...

Anna Kocikova:souhlas :-D:-D:-D, já myslím, že každý vaří, co mu chutná bez ohledu na komanče. Upřímně, nepamatuju se, že by za nich byl nějaký výběr extra koření nemluvě o grilovacím :-D:-D:-D. Jinak osobně taky teda prefeuju jen bylinky na tyhle rybky, ale proti gustu....., neodsuzuju.;-):-p:yes:

eraserhead:Ještěže ti "komančové"tady kdy byli,viď;-)Co se všechno na ně ještě nesvede:-D:-D
Také dávám na pstruha i jiné ryby grilovací a další jiné koření:-*Nevidím na tom nic špatného;-)Recept se mi líbí i ta Tvá rybka na talíři s príma dipem:-p+3:yes:

eraserhead:Tisíc lidí, tisíc chutí..a ano, máte pravdu, mně to tak chutná :D

eraserhead 9. 5. 2013 08:30
čo poznám tento druh ryby, tak má celkom jemné mäso. Používanie grilovacieho korenia je hlúposť a dedičstvo po komančoch (namiesto toho použite vetvičku čerstvej bylinky), taktiež anglická a špek + tá ťažká príloha. Ryba má jemné mäso preto je potrebné ju aj sviežo pripraviť.
Takto pripravená ryba aj s tou prílohou je presný návod ako by sa to nemalo robiť (jáj zabudol som, Vám to tak chutí a nikto si nesťažoval).
Ešte že ste to nepiekly 90 minút na 200 stupňoch ako v tomto postupe http://varecha.pravda.sk/recepty/trout-in-czech-fo...

Tématické fráze:
zapečené brambory ve slupce s dipem, pstruh na grilu a dip, pstruh recept, ryba s dipem, pečené brambory s cesnekovym dipem, jak poznám kdy jsou uvařené brambory ve slupce, zapečené brambory s dipem, brambory s česnekovým, pstruh s česnekovou petrželovým dipem, recept na pstruha s brambory s česnekem, recepty na pstruhy, dip na pstruha, pstruh recepty, recepty varene brambory ve šlupce z dypem, pstruh na grilu s dipem, pstruh bylinkovy dip, pstruh s petrželovým bramborem, pstruh na bramborach, recept na tresku s dipem, dip k pecenemu pstruhovi

Suroviny:
pstruh, brambory, koření andělská křídla, sůl, pepř, česnek, slanina anglická, špek, smetana zakysaná, pažitka, olej

Přidat fotografie receptu