Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarské jehly

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4 špízy

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 771 kJ /
1 140 kcal
Bílkoviny102,49 g
Tuky55,78 g
Vláknina9,79 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,41 g
Sacharidy46,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kýtu mírně naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme je do marinády z oleje, bylinek, čili a sojové omáčky. Necháme aspoň 2 hodiny odležet. Krok 2: Játra nakrájíme na menší kousky a každý z nich obalíme do anglické slaniny. Klobásu nakrájíme na kolečka, cibuli na čtvrtky a rozdělíme na plátky, papriku nakrájíme na čtverečky. Napichujeme na jehly v pořadí maso, klobása, cibule, játra ve slanině a červená paprika. Krok 3: Hotové špízy zprudka orestujeme ze všech stran na oleji a dáme do pekáčku i s výpekem. Malinko podlejeme vodou a pečeme zo změknutí masa. Krok 4: Zbylou cibuli a papriku nakrájíme na malé kostičky, přidáme nasekaný česnek a orestujeme na malém množství oleje. Přidáme kečup, čili a stále mícháme. Krok 5: Nakonec zalijeme pivem a vaříme do zredukování tekutiny. Podáváme k jehlám a opečeným bramborám.

TIP: Jak připravit játra

Zveřejněno 10. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivovarské jehly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgMl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivovarské jehly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgMl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

pajánek::-D:-D:-D Ježkovy oči!:-D

DOBRÝ DEN PANÍ REMKOVÁ, TAK JAK JDE ŽIVOT?NAŠEL JSEM JEHLU JEŠTĚ S NITÍ TAK JDU UKMOCHTIT TU VAŠI DOBROTU...ALE BĚDA, BĚDA VÁM PANÍ JANO JAK SE MI TO NEPOVEDE...TO ZASE BUDE SEKEC I MAZEC...TO BY MĚ ZAJÍMALO JAK TO NA CCA 6 CM DLOUHOU JEHLU VŠECHNO NAROVNÁM...ALE JDU NA TO...A VY SE TĚŠTE...A JESTLI TOHO BUDE MÁLO TAK MĚ ČEKEJTE OKOLO 23 HODINY...NA POZDNÍ VEČEŘI. :-D PAJÁNEK :-D

Moc povedené jídlo i fotky Jano, dala bych si říci :-K;-);-):yes:

Dana61:;-) díky moc

úžasnéééé:yes::-D

Jikotka: Jak není!! Náhodou je na ní vidět vše, jak má! Díky, Jiřko!!:-)

Byly moc dobré,jenom jsem nedělala dip,ale lilek,papriky a cuketu jsem dala na pekáč a pekla zároveň s jehlami :-p:-p:-p,dávám fotku(není tak krásná jako tvoje):-D:-D:-D

Díky, holky.

aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré;-)

Špíz je moc pěkný:-p

Krasa na taliri..:yes::yes:..to musel byt dlabanec, mnam..:yes:

jarka skrobakova: Chááááááááááááá!!!!:-D:-D:-D. No, většinou v hlavě, někdy z časopisů a upravím si je podle sebe.;-) Vaření je zábava;-) a je hodně o penězích;-)

veliká dobrota Jani, kde furt bereš ty recepty:-?:yes::yes::-K

Irrena:;-):-p

Panečku to je dobrota:yes::-p

Díky moc všem!! No, planeta, foto nic moc, daří se i lépe;-)

Tématické fráze:
pivovarský špíz, játra pana sládka, pivovarské papričky, pivovarské spalick, pivovarske uzene, jehly na kytu, pivovarska ctvrtka, pivovarska ctvrtka, pivovarska jehla- recept, pivovarské špízy, pivovarské chilli papričky, maso na jehle, jak upravim kytu veprovou, jehla na špízy 28cm, marinada do jehly, sojová jehla, veliká jehla, kuřecí pivovarsky tokan, jehla na kytu, recept na pivovarskou jehlu

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, koření chilli, libeček, olej olivový, omáčka sojová, česnek sušený, játra drůbeží, slanina anglická, klobása, cibule, paprika čerstvá červená, olej, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, kečup ostrý, pivo světlé

Přidat fotografie receptu