Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové koleno vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme necelou jednu hodinu, poté stáhneme z plotýnky a necháme dojít.
Krok 2: V misce smícháme prolisovaný česnek, hořčici a kečup. Uvařené koleno nařízneme až do masa na dvou místech, osolíme a opepříme ho a potřeme marinádou.
Krok 3: Cibuli nakrájíme na větší kostičky, dáme ji do pekáče, na ni položíme koleno a podlijeme vývarem ve kterém se vařilo koleno.
Krok 4: Troubu rozehřejeme na 220°C, pečeme odkryté, občas koleno polijeme výpekem a výpek během pečení doléváme vývarem. Pečeme zhruba 2 hodiny do změknutí masa.
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno pečené v hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4yY
Moje poznámka
Koleno pečené v hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4yY
Nejnovější recepty
Kefírová bublanina
Přidáno před 8 hodinami
Salát z pečené červené řepy I
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky na medu s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatová polévka s tofu knedlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové nočky s karamelovou strouhankou
Přidáno před 13 hodinami
Ovesná kaše s čokoládou a borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje
Jak na perfektní nastavovanou kaši: Staročeská příloha se neobejde bez majoránky a česneku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík s vepřovými výpečky na černém pivu
Sahula před 4 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Skrabi před 5 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
Tonja před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Bumbikm před 7 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
PetrKaspar před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Oskeruska před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
grimova.eva před 9 hodinami
Strakonické "štrúdle"
bretka před 9 hodinami
Lahodné dušené hlávkové zelí
elopin před 9 hodinami
Hovězí na česneku
elopin před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečené vepřové maso na hořčici,
předvařené koleno,
předvařené pečené koleno,
pecene koleno,
pečené koleno předvařené,
vepřové koleno na hořčici,
pečené předvařené koleno,
koleno na hořčici,
recepty hrubozrnná hořčice,
pečeme předvařené koleno,
pečené vepřové koleno předvařené,
pečené vepřové koleno s hořčici,
recept na vepřové koleno na hořčici,
vepřové koleno v tlakači,
vykostěné předvařené pečené vepřové koleno,
pečené maso na hořčici,
hrubozrnná hořčice recepty,
předvařené pečené vepřové maso recepty,
pečené vepřové koleno na hořčici,
odkryte plotybky
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
hořčice hrubozrnná,
kečup sladký
Komentáře (20)