Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 700 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,68 g |
Tuky | 12,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 11,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová huspenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYvN
Moje poznámka
Vepřová huspenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYvN
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
huspenina s vepřových nožek a kolena recept,
domácí vepřový sulc,
huspenina,
huspenina recept,
vepřová hlava recept,
vepřový sulc,
sulc recept,
vepřová hlava,
veprova hlava recepty,
babiččiny recepty huspenina,
co z vepřové hlavy,
recepty sulc huspenina,
huspenina z vepřových nožek,
recept na sulc,
sulc z veprove hlavy,
vaříme sulc,
recepty z vepřové hlavy,
babiccin sulc,
domaci sulc,
recepty vepřová hlava
Suroviny:
hlava vepřová,
nožička vepřová,
ramínko vepřové,
sůl,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř,
ocet
Komentáře (6)