Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka s lučinou

Co vyzkoušet nějakou novou pomazánku, po které se bude olizovat nejedna návštěva? Na tento recept budete potřebovat pouze 3 ingredience a pokud nebudete mít třeba lučinu, můžete místo ní použít tvaroh.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jankohrasko

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min Bez doby odložení ředkviček

15 min (15 min příprava, Bez doby odložení ředkviček)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 449 kJ /
1 541 kcal
Bílkoviny22,69 g
Tuky155,33 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 442 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy10,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky nastrouhat na hrubo, jemně posolit a nechat 15 minut stát, aby pustily vodu. Krok 2: Máslo utřít se solí, pepřem a lučinou do hladka, slít vodu z ředkviček a ředkvičky vmíchat do směsi. Krok 3: Na hodinu odložit do lednice.

TIP: Co se dá udělat z ředkviček

Zveřejněno 11. 6. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjnY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s lučinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjnY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jo:yes::yes: jenže u nás nikdy nezůstanou ředkvičky....vždycky "někam" zmizí:-)):-))

Ředvičková pomázánka je u nás velice oblíbená,dělám podobnou,ředkvičky nakrájím na malé kousky,tvaroh,pažitka,trochu červené papriky,sůl a hotovo,Tvoji hned zítra vyzkouším,mám velkou úrodu ředkviček,jinak mně vše sežrali slimáci:-//Jasně,bodíííík:yes:

Vaclav Fronek: Myslim si, ze ten "smrnc" pomazance dodaji redkvicky. Osobne proti dobre uzenine absolutne nic nemam, naopak, ale sem bych ji rozhodne nedavala. Sto lidi sto chuti.

Moc pěkné, sbíhají se mi sliny. Dělám něco podobného: http://www.foodstyle.cz/products/smetanova-jarni-p... ;-)

:-p:-p:-p+2:yes:

Vypadá to slušně. Takovou jsem ještě nedělal, ale jistě vyzkouším. Jen se neuraž, ale mimo "Lučiny" bych asi použil něco více smyslného jako je tavený sýr, aby to mělo trochu ŠMRNC. Ale jinak Proti chuti žádný dyšputát . Každému co chutná. Je to pouze jeho věc. U nás trochu VÝRAZNĚJŠÍHO není na závadu. A HOGO-FOGO vylepšeno nastrouhanou slušnou uzeninou, nebo šumkou.Nebo jako tvůj již recept s "Lovečákem" To už je ale LUXUS. +BODÍK 1. I když za nápad to stojí za víc.

Tématické fráze:
redkvickova pomazanka, pomazánka s lučinou, redvickova pomazanka, recepty s lučinou, pomazanka z luciny a redkvicek, pomazánka z ředkviček a lučiny, pomazánky s lučinou, lučina s ředkvičkami, pomazanka z luciny a redkvickami, recepty ředvičková pomazánka, lučinová pomazánka s ředkvičkou, pomazanka s luciny a redkvicek, redvickovy salat, pomazánky z lučina s redkvickami, ředkvičková pomazánka recept, pimazánka s lučinou, pomazánky z lučiny s rekvicky, lučina s rededvickami, co s lučinou, redlvickova pomazanka

Suroviny:
ředkvičky, máslo, lučina, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu