Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 700 kJ / 2 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,25 g |
Tuky | 132,02 g |
Vláknina | 23,39 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 111,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátový nákyp s mletým masem a zakapaný nealko Radlerem s grepem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yG8
Moje poznámka
Batátový nákyp s mletým masem a zakapaný nealko Radlerem s grepem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yG8
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 16 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 20 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 20 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šípková omáčka gratte cul
Neregistrovaný před 3 minutami
Zelník na plechu
Neregistrovaný před 5 minutami
Kuřecí čína
Neregistrovaný před 8 minutami
Krémová pórková polévka
Neregistrovaný před 9 minutami
Špenát zapečený se sýrem
Neregistrovaný před 10 minutami
Šípková omáčka gratte cul II
Neregistrovaný před 16 minutami
Šípková omáčka
Neregistrovaný před 18 minutami
Lehký těstovinový salát
Neregistrovaný před 19 minutami
Loštická polévka s tvarůžkovými celestýnskými nudlemi
Neregistrovaný před 24 minutami
Sýrový burger se šunkovou pěnou
Neregistrovaný před 26 minutami
Tématické fráze:
batátový dál,
diarecepty,
recept na pirohy z batatu,
zapečené batáty s masem,
nealko pivo v receptech,
jkak používat batáty,
zapecene bataty s mletým masem,
zapečene bataty z mletým masem,
jak používat batáty,
maso s batáty,
zapekani nakypu teplota,
batáty maso recept,
batáty s brokolicí,
bataty a diabetici,
batáty zapečené s mletým masem,
batáty s masem,
bataty s masem recept,
brokolicí vy nakyp,
bataty s mletim masem,
nákyp z hovězího masa
Suroviny:
maso mleté,
batáty,
ovocné nealkoholické pivo radler,
cibule,
česnek,
koření chilli,
pepř černý,
ořechy lískové,
vejce,
smetana sladká,
sůl,
květ muškátový,
pepř
Komentáře (31)