Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hop na pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kBN
Moje poznámka
Hop na pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kBN
Nejnovější recepty
Plněný bramborový knedlík z pánve
Přidáno před 11 hodinami
Plněné cukety s bouchaným bramborem
Přidáno před 11 hodinami
Smažená bedla v kukuřičné strouhance
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenské řezy
Přidáno před 12 hodinami
Květákové krokety s nivou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař
Tereza z Peče celá země pokřtila svou detektivku s recepty: Nechyběli kamarádi ze soutěže, Míša Landová ani kriminalista
Lékárna.cz: Jak vybrat správné proteinové produkty a na co si dát pozor
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná buchta
Lisa444 před 12 hodinami
Ořechová bábovka
ladunkaaa před 14 hodinami
Obrácený jablkový koláč s krémem
martimud před 15 hodinami
Citrónová babeta
Surmei před 15 hodinami
Veka domácí na chlebíčky
jirina56 před 16 hodinami
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Moanka před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
hana.valisova@seznam.cz před 17 hodinami
Kuřecí kousky na paprikách
Moanka před 18 hodinami
Americké bylinkové brambory
kimlo před 21 hodinami
Vaňkova česnečka
gabikka 20. 10. 2024 20:22
Tématické fráze:
bramborova panev,
bramboráky ze syrových brambor,
jidlo z panve,
party panev recepty,
jidla na ohni,
bezlepkové bramboráky,
syté jídlo,
el,pizza pánev recepty,
el.pánev recepty,
sytá jídla,
pánev na bramboráky,
dietní bramboráky,
nejlepší pánev,
el.pánev,
recepty el. pánev,
jídla na pánvi,
hop na pánev,
pánev na oheň,
recepty na el. pánev,
oblohy k jidlu
Suroviny:
těsto bramborové,
kečup sladký,
salám,
zelenina,
sýr strouhaný
Komentáře (8)